Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler’in Meral’i Aleyna Solaker diyor ki; dizideki 5 kız arkadaş değil kardeş gibi!

Kırgın Çiçekler’in Meral’i Aleyna Solaker diyor ki; dizideki 5 kız arkadaş değil kardeş gibi!

tarafından ker_def

Kırgın Çiçekler'in Meral'i Aleyna Solaker diyor ki; dizideki 5 kız arkadaş değil kardeş gibi! 7

Aleyna Solaker: ‘Şöhret olmak değil, kalıcılık önemli’

‘Kırgın Çiçekler’ dizisinde Meral karakterini canlandıran Aleyna Solaker: “Ben unutulan değil, daima hafızalarda kalan bir oyuncu olmak istiyorum. Şöhret olmak değil, kalıcılık önemli”

Senem Aydın’ın Milliyet’teki röportajı:

Üç sezondur ATV’de devam eden ‘Kırgın Çiçekler’in Meral’i Aleyna Solaker, dizideki performansıyla en iyi çıkış yapan kadın oyuncu seçildi. Solaker, şimdi de bir giyim markası için hazırladığı özel koleksiyonla adından söz ettiriyor. Oyuncuyla Levent Mövenpick Hotel’de buluştuk, projesini, modaya olan ilgisini ve hedeflerini konuştuk.

– İnternette düzenlenen bir ankette ‘2017’nin En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu’ seçildiniz. Sizi tercih etmelerinin sebebi ne?
‘Kırgın Çiçekler’ dizisindeki rolümü severek canlandırıyorum. Ankete katılanlar Meral’i çok sevdi. Dizide şarkı söylemem, komik olmam, acı ve tatlı her şeyi kızlarla yaşamam belli ki güzel bir etki bırakmış. Üçüncü sezondayız. İyi bir ekibiz ve kaliteli bir iş çıkartıyoruz. Ekip çalışmasının en iyi örneğini sergiliyoruz. Ben de rolümü çok seviyorum. Oy verenlere ve destekleyenlere teşekkür ederim. Sorumluluğum arttı, bunun bilincinde işime odaklanmaya devam edeceğim.

– Şöhret, tanınmak hayatınızda neleri değiştirdi?
Şöhret olmak, tanınmak güzel bir duygu. Sevenlerinin seni takip etmeleri, sokakta gösterdikleri sevgi seli insanı daha çok motive ediyor. Önemli olan bana gösterilen bu ilgi ve alakaya layık olmak. En önemli hedefim bu olacak. Şöhret olmak değil, kalıcılık önemli. Ben unutulan değil, daima hafızalarda kalan bir oyuncu olmak istiyorum.