Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler’in Nazan’ı Veda Yurtsever olay dizinin kadrosunda!

Kırgın Çiçekler’in Nazan’ı Veda Yurtsever olay dizinin kadrosunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1969 doğumlu olan oyuncu Veda Yurtsever, Star TV ekranında izleyicilerle 17 Ocak Cuma günü buluşacak olan Babil dizisinin kadrosuna katıldı.

2018 yılında 20 yıllık eşi Mahir İpek’ten ayrılan oyuncu henüz çocukluk yıllarından itibaren tiyatroda yer aldı ve oyunculuk da o yıllarda kalbine yerleşti. üniversite döneminde oyuncu olma isteğini ailesine açan ama olumsuz yanıt alan oyuncu, Eskişehir’de zorlu şartlar altında oyunculuğu sürdürdü.

2000’li yılların başlarında televizyon ekranında yer alan Veda Yurtsever, Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizideki Ender Alagöz karakteri ile akıllara takılı kaldı.

Kısa süren Beyaz Karanfil isimli dizinin ardından, Kırgın Çiçekler dizisinin Nazan’ı olarak akıllara yerleşti.En son geçen sezon Zengin ve Yoksul dizisinde Sema olarak izlediğimiz oyuncu, artık Babil dizisiyle Star TV ekranında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dizinin olay bir kadrosu olduğunu hatırlatalım; Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta başrollerdeki isimler..