Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler’in zengin ve şımarık Defne’si Nil Keser’in başına talih kuşu kondu!

Kırgın Çiçekler’in zengin ve şımarık Defne’si Nil Keser’in başına talih kuşu kondu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırgın Çiçekler’in başarılı oyuncusu Nil Keser bomba gibi bir projeyle ekrana dönüyor. En son Gain TV’de yayınlanan Duran isimli dizide rol alan Keser, ilk kez başrolü kaptı. Hem de çok iddialı bir diziyle.

2014’ten bu yana dizi setlerinde çalışan Nil Keser Çılgın Dershane Üniversitede isimli dizide Özlem karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Yayınlandığı dönem büyük ilgi gören Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Defne’yle de iyice parlamıştı. Bugüne kadar hep yan rollerde rol alan genç oyuncu bu kez çok iddialı bir dizide başrol olarak karşımıza çıkacak.

Nil Keser, 1975 yılında çekilen unutulmaz Yeşilçam filmi Ah Nerede’nin dizi versiyonunda Gülşen Bubikoğlu’nun canlandırdığı Zehra karakterine hayat verecek. Ah Nerede filminin dizi olarak ekrana geleceği uzun süre önce gündeme gelmişti. Zehra karakteri için de Demet Özdemir ile görüşüldüğü iddia edilmişti. Ancak bu iddia gerçek çıkmadı.

Kırgın Çiçekler’in zengin ve şımarık Defne’si Nil Keser’in başına talih kuşu kondu! 8

Bülent İşbilen’in yönetmen koltuğunda oturduğu diziye iki usta ismin katıldığı öğrenildi. Ah Nerede dizisinde rol alacak bu usta isimler Ayşe Kökçü ve Tarık Pabuççuoğlu…

Filmde Tarık Akan’ın karakteri olan Ferit’in babasını Hulusi Kentmen oynamıştı. Dizide bu rolü Tarık Pabuçcuoğlu oynayacak. Şükriye Atav’ın oynadığı Ferit’in annesine ise Ayşe Kökçü hayat verecek. Filmde Tarık Akan’ın canlandırdığı Ferit için seçilen isim ise Oktay Çubuk oldu.

Böylelikle dizinin başrolünde Nil Keser ile Oktay Çubuk buluşmuş oldu. İlk partner pozları da paylaşıldı. Yapımcılığını 10. Ev’in üstlendiği dizinin çekimlerine başlandı.

Kırgın Çiçekler’in zengin ve şımarık Defne’si Nil Keser’in başına talih kuşu kondu! 9

Bir dönem damgasını vuran Kırgın Çiçekler’de canlandırdığı zengin ve şımarık Defne karakteriyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu en son Gain TV’de yayınlanan Duran dizisinde rol almıştı. Nil Keser, Menajerimi Ara dizisine de konuk oyuncu olarak katılmıştı.