Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kirli Sepeti dizisinin Yasemin’i Bestemsu Özdemir özel hayatıyla ilgili üretilen haberlerden rahatsız!

Kirli Sepeti dizisinin Yasemin’i Bestemsu Özdemir özel hayatıyla ilgili üretilen haberlerden rahatsız!

tarafından ker_def

Kirli Sepeti dizisinde Yasemin karakterini canlandıran Bestemsu Özdemir, yoğun bir dönemi daha geride bıraktı. Kirli Sepeti dizi projesi pazar akşamları ilgi gören bir yapım oldu ve başarılı bir ilk sezon geçirdi.

Now televizyon kanalında yayınlanan dizinin ikinci sezonda da devam edeceğinin anlaşılması izleyenleri bir hayli memnun etti. Bestemsu Özdemir de ekip arkadaşları ile birlikte yoğun geçen bir sezonun ardından yaz döneminde dinlenmek istiyor.

Uzun yıllardır sektörde yer alan oyuncu, tatil planları sorulunca şöyle konuştu: “Tatil planım hiç belli değil. Önceliğim yeni sezonu netleştirmek. Birkaç gün bir yerlere gidip geleceğim, işi netleştirmek istiyorum. Temmuz gibi ancak tatile çıkacağım” diye konuştu.

Kirli Sepeti dizisinin ikinci sezonu ile ilgili sorularla da karşılaşan oyuncu, sürprizler olabileceğini ve projenin gelişimini tatil öncesinde netleştirmeyi arzu ettiğini ifade etti.

Özcan Deniz ile aşk yaşadığı ve sonra ayrıldıkları yönünde sosyal medyada ve magazin basınında yer alan haberlere gönderme yapan oyuncu, rahatsızlığını dile getirdi.

Özel hayatı ile ilgili soruları yanıt vermek istemeyen Bestemsu Özdemir, “Bunlar nereden çıkıyor ben çok merak ediyorum. Hiç kimseyi hiçbir yerde görmeyip, tanımayıp… Sürekli yeni haberler okuyorum, kendi hayatım ile ilgili. Çok enteresan, birkaç hafta sonra ne diyeceklerini merakla bekliyorum. Çünkü ben özel hayatım hakkında konuşmuyorum” diye konuştu.

Özel hayatı ile ilgili konuşsa bile basının kendi bildiğini yaptığını ifade eden Bestemse Özdemir, insanların her türlü ve her koşulda kendi kafasına göre bir takım haberleri üretmekte olduğunu sözlerine ekledi.