Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Kamyon dizi setinde Görkem Sevindik ve Ushan Çakır yeni imajlarıyla karizma sergiliyor!

Kırmızı Kamyon dizi setinde Görkem Sevindik ve Ushan Çakır yeni imajlarıyla karizma sergiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Kamyon dizisi, 31 Mart Çarşamba akşamı ekran serüvenine başlıyor… Show TV’nin yeni sezondaki en iddialı yapımlarından birisi olan dizi, Türkiye’de ilk kez itfaiyecilerin hayatının anlatılacak olması nedeniyle dikkat çekiyor. Dizinin hikayesi güçlü ve gelen fragmanlara bakılır ise kurgu konusunda da bir hayli ileri aşamada…

Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz üçlüsünün başrolünde yer aldığı Kırmızı Kamyon, yoğun emet verilen, aksiyonu bol bir yapım… Karakterler, oyuncu – karakter uyumları ve partnerlerin birbirleri ile uyumları gibi konular dizi hayranları tarafından merak ediliyor. Ancak dizinin asıl önemli detayı, gerçek hayatta yaşanan birçok hikayenin aslında Kırmızı Kamyon ile ekrana gelecek olması.. Belki de dizide olaylar gerçeğinden çok daha hafif bir anlatım ile sunulacak.

Show TV’de yayınlanan Pazar Sürprizi magazin programında Kırmızı Kamyon dizisinin setinden manzaralar gösterildi. Oyuncularla yapılan röportajlar, ekibin heyecanı ve yoğun emek verilen set arkasında görüntüler dikkat çekiciydi…

Kırmızı Kamyon’da Görkem Sevindik ve Ushan Çakır ikilisi yeni imajları ve itfaiyeci kıyafetleri ile göze çarptı… Heri iki isim de oldukça karizmatik görünüyordu. Sevindik, Uğur Eser isimli karaktere hayat verecek.

Fırtına gibi esmesi beklenen dizinin başrol oyuncusu Görkem Sevindik, “Gerçekten çok gözardı edilmiş kahramanların hikayesini anlatacağız. İçerisinde çok aksiyon olan, dram olan, polisiye olan, her kesime hitap eden bir iş olacak” diye konuştu.

Bir baba-kız hikayesinin de olacağını belirten oyuncu, bir yangın ile başlayacak olan hikayede Uğur, kızını kurtarıyor ama karısını bazı kısıtlamalar getirildiği için kurtaramıyor. Uğur, sonrasında bunun intikamını almak için çaba harcayacak. Uğur aynı zamanda kızına kavuşabilmek için de çaba harcayan birisi olacak.

Kırmızı Kamyon dizi setinde Görkem Sevindik ve Ushan Çakır yeni imajlarıyla karizma sergiliyor! 7

Dizide Çavuş Cem Tolunay karakterine hayat veren Ushan Çakır ise, itfaiyecilerin dünyası ile tanışmanın heyecanını yaşıyor. Oyuncu, “İlk defa bununla karşılaşıyoruz. Eğitimler aldık, çok güzel insanlarla tanıştık. Hepsi çok başka adamlar, çok korkusuz. Bir de çok tuhaf bir tatminleri var, hayat kurtarıyor adam. Hepsi çok olgun ve ağır başlı adamlar. Onların hikayesini anlatıyoruz aslında” açıklamasını yaptı.

Görkem Sevindik’in yangında kaybettiği karısı, Cem’in de kız kardeşi ve ikilinin arasında bu olay nedeniyle büyük bir kavga da var…

Kırmızı Kamyon oyuncularıyla setten özel röportajlar ve görüntüler kaydettik. Aksiyon ve dramı bir araya getiren farklı hikayesiyle ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Kırmızı Kamyon, Çarşamba akşamı Show TV’de başlıyor.

Kırmızı Kamyon, kahraman itfaiyecilerin hayatlarını, zorlu mücadelelerini, yaşadıkları sevinçleri ve hüzünleri ekranlara getirerek Türkiye’de daha önce yapılmamış bir işe imza atacak!

Sema Ergenekon’un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği; Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya’nın kaleminin Osman Kaya’nın rejisiyle buluştuğu ‘Kırmızı Kamyon’un oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır.”