Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Kamyon dizisi reytinglerde çok kötü başladı!

Kırmızı Kamyon dizisi reytinglerde çok kötü başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Kırmızı Kamyon dizisinin ilk bölüm reytingleri görenleri şaşkına çevirdi. Dizi için büyük bir emek harcandı ve izleyiciler de merakla bekliyordu. Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı dizinin reyting sonuçları da çok merak ediliyordu.

O sonuçlar geldi ve ne yazık ki, dizinin ilk bölümünün reytingleri hiç de iyi değil. Bu kadar büyük emek ve tanıtıma rağmen, izleyiclier diğer dizilere olan sadakatlerini sürdürdü. Kuruluş Osman dizisi ile Sadakatsiz ilk iki sıradaki yerini korurken, Doğduğun Ev Kaderindir geçen hafta ekranda olmamasının ardından yeniden döndü ve izleyicisini de kendisine çekti.

Fox TV ekranında yeni başlayan Masumiyet dizisi de 5.bölümü ile yayındaydı ve yine ortalamanın üzerinde reytingler alarak geçen haftaya göre düşüş yaşasada yine de iyi sonuçlar aldı.

Ancak Kırmızı Kamyon dizisi bu yapımların arasında adeta kayboldu… Show TV’nin itfaiyecilerin hayatlarını anlatan, aksiyon dolu dizisine ilgi çok düşük kaldı… Tüm kişiler kategorisinde 15. sırada günü tamamlayan dizi, AB’de ise 19. oldu. ABC1 gruplarında ise 17. sıradan listeye girdi.

Kırmızı Kamyon, esasen final kararı alınan Arıza ve Ramo gibi dizilerin bile elde edebildiği oranların çok altında sonuçlar getirdi.

Kanal 7’deki Emanet dizisinin reytinglerine benzer oranlar alan Kırmızı Kamyon’un başlangıcı pek de iyi olmadı…

Show TV’nin yeni dizisinin ikinci bölümünün reytingleri belirleyici olacaktır. Ancak bu noktada izleyicinin dizi sadakatinin ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

7 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak Kırmızı Kamyon 2. bölümünde bu oranların daha da artması beklentisi var. İşte 2. bölüm fragmanı: