Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Kamyon dizisinde oynayacak Görkem Sevindik’ten alkışlatan hareket

Kırmızı Kamyon dizisinde oynayacak Görkem Sevindik’ten alkışlatan hareket

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Söz dizisinde oynadığı Keşanlı karakteri ile hafızalara kazınan Görkem Sevindik dizilerin aranan isimlerinden birisi oldu. Sevindik’i geçtiğimiz sezon Show Tv’nin Ramo dizisinde Boz karakteri ile izledik. Oyuncu, yine başarılı bir iş çıkarmış ve hem Ramo’nun sağ kolu, can yoldaşı, cesur kişiliğiyle herkese kendisini sevdirmişti. Fatoş’a olan aşkı, ona bakışı izleyicinin kalbinde yer etti.

Bu sezon Ramo dizisinde Görkem Sevindik yok. Dizide karakterin öldüğü yeni sezon başında söylendi ve konu kapandı.Fatoş karakteri de dizide öldü gösterildi. Boz öldürüldükten sonra Fatoş doğum yaparken ölmüş ve doğan küçük kıza da annesinin adı verilmişti.

Yeni sezonda Görek Sevindik’in ‘Kırmıız Kamyon’ isimli bir dizide oynayacağı şeklinde bilgiler medyada yer aldı.
10. Ev tarafından hazırlanan dizide itfaiyecilerin hikayesi konu alınıyor. Senaryosunu Meriç Demiray’ın yazdığı dizide yönetmenliği ise Osman Kaya üstlenmekte.

Hazırlıkları süren dizinin 2021’in ilk aylarında ekrana gelmesi bekleniyor. Bu kez bir itfaiyeci olarak izleyeceğimiz Görkem Sevindik’in ekrana dönmesi için bir kaç ay daha var.

Gelelim Sevindik’in herkesin takdirini kazanan isteğine. Oyuncu, yaklaşan doğumgünü nedeniyle, şimdilerde pek çok ünlü ismin yaptığı gibi kendisine hediye alınması yerine bir kuruma bağış yapılmasını önerdiği sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.

Sevindik, “iyilik paylaş” etiketiyle aşağıdaki duyuruyu yaptı:

Sevgili ailem ve dostlarım,

17 Ekim benim doğum günüm sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum ???? @iyilikpaylas sosyal bagis platformu uzerinden @turkkanserdernegi için bir kampanya açtım. Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.

Kırmızı Kamyon dizisinde oynayacak Görkem Sevindik'ten alkışlatan hareket 7