Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Aziz dizileri reytinglerde yenişemedi!

Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Aziz dizileri reytinglerde yenişemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reyting rekabeti iyice zorlu bir hale geldi. Üç etkili dizinin birincilikleri paylaştığı bir ortam oluştu. Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Aziz dizilerinin birbirlerine karşı farklı kategorilerde üstünlük sağladığını görüyoruz.

Arka Sokaklar dizisi 16. sezonunda yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizi tüm kişiler kategorisinde 603. bölümü ile yine birincilik elde ederek başarısını bir kez daha kanıtladı. AB’de günü dokuzuncu sırada tamamlayan Arka Sokaklar, ABC1’de ise üçüncülük elde etti.

Kırmızı Oda dizisi ise geçen sezona göre düşüş yaşayan reytinglerine rağmen AB kategorisinde birinciliği kimseye kaptırmıyor. Tüm kişiler kategorisinde 11. sırada yer alan tv8 dizisi, ABC1’de ise beşincilik elde etti. Binnur Kaya’nın başrolündeki dizinin etkileyici hikayelerini yine ünlü isimler konuk olarak canlandırıyor.

Yeni başlayan Show TV’nin Aziz dizisi de geçen hafta olduğu gibi bu hafta da ABC1 grubunun birincisi oldu. İlk iki bölümü ile birincilik başarıları yaşayan Aziz için çok önemli bir çıkış oldu. Tüm kişiler kategorisinde üçüncü sırada yer alan Aziz, AB’de ise Kırmızı Oda’nın hemen ardından ikincilik elde etti.

Show TV’nin yeni dizisi hikayesi ile izleyenleri çok etkiledi. Hem Arka Sokaklar hem de Kırmızı Oda dizilerinin birincilikleri de tehlikeye girdi.

Aziz biraz daha güçlenir ise tüm kategorilerde Cuma akşamının birinci olmasına kimse şaşırmayacaktır.