Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisi ikinci sezona büyük bir değişiklik ile başladı!

Kırmızı Oda dizisi ikinci sezona büyük bir değişiklik ile başladı!

tarafından ker_def

Geçen sezon büyük bir başarı kazanan Kırmızı Oda dizisi, tv8’de yayınlandı ve çok güçlü reytingler elde etti. Binnur Kaya’nın başrolünde olduğu diziye birçok önemli isim de katkıda bulundu.

5-6 bölümlük konuk oyunculuklar yapan Pınar Deniz, Burcu Birici, Melisa Sözen, Evrim Alasya gibi önemli isimler dizinin gücüne güç kattı. Uzun süreli konuk oyuncu olarak yer alan Erkan Petekkaya da Sadi karakteri ile herkesin aklına yazıldı.

Kırmızı Oda dizisinin hayranlarının heyecanla beklediği ikinci sezon haberi de geldi. Dizinin ekibi bir araya gelerek, yeni dönem için çekimlere başladı. Dizide önemli bir değişiklik de duyuruldu. Cem Karcı artık yönetmenlik koltuğunda oturmayacak.

Kırmızı Oda dizisi ikinci sezona büyük bir değişiklik ile başladı! 7

TV8’den yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

OGM Pictures’ın yapımını üstlendiği ve TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda, merakla beklenen 2. sezonu için çekimlere başladı.

Yayınlandığı ilk günden bu yana reytingin zirvesinden inmeyen ve başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı dizinin bu sezon yönetmenliğini Başak Soysal üstleniyor.

Hayatın içinden ve gerçek yaşam hikayelerinden esinlenen Kırmızı Oda’nın yeni sezonunda da izleyicinin ruhuna dokunarak herkesin kendinden bir parça bulacağı hikayeler anlatacak.