Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde Alya’nın dehşet hikayesi yeni başladı!

Kırmızı Oda dizisinde Alya’nın dehşet hikayesi yeni başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde izleyicinin içini kavuran hikayelerden birisi de Alya’ya ait. Çocukluğundan beri kimsenin önemsemediği, anne ve babası tarafından şiddet görmüş, babaannesi ve akrabaları tarafından itilmiş bir çocuk Alya. Gerçek bir hayat hikayesine dayanan dizide Alya karakterini Melisa Sözen o kadar başarıyla oynuyor ki izleyiciler her hafta ekrana kilitleniyor.

Binnur Kaya ile karşılıklı sahnelerinde geçmişe giden anlar, Alya’nın hayatındaki korkunç izleri ortaya koyuyor. Doktor Hanım’a ilk geldiğinde olay çıkaran, konuşmayan, anlatmayan Alya, gittikçe açılmaya başladı. O anlattıkça izleyiciler de her hafta ekran başına kilitleniyor adeta.

Alya’nın hayatında annesi ile yaşadığı olayların dehşet etkisi sürüyor. Aslında hikayenin devamında, Alya’nın hayatını asıl mahveden olayı izleyeceğiz ama öncesinde yine hayatlarını alt üst eden bir başka olay gündeme geldi.

Babaannesini banyoda yıkayan annesini sürekli hayalinde gören Alya’nın gerçek hikayesinde durum şöyle gerçekleşiyor. Annesi, çok çekindiği kayınvalidesini banyoda yıkarken ister istemez aralarında gergin tavırlar oluşuyor. Tartışmaları sırbasında babaanne kazayla ayağı kayıyor ve düşüyor.

Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın dehşet hikayesi yeni başladı! 8

Bu sırada olanları seyreden Alya, olayın kaza olduğuna şahit oluyor ama kopan gürültü sonrası tüm konak halkı banyoda kanlar içinde babaanneyi yerde ve Alya’nın annesini de yanında görüyor. Tam o anda istemsizce Alya’nın baş parmağı ile annesini işaret ettiğini görüyorlar.

Bu olay sonrasında annesi, Alya’nın da onu işaret etmesi nedeniyle suçlanıp hapse atılacak. Alya’nın asıl dehşeti de bu olaydan sonra başlayacak. Olacakları biz Kırmızı Oda dizisine bırakalım ama Alya’nın hikayesi devam edecek ve izledikçe daha çok üzüleceksiniz…

Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın dehşet hikayesi yeni başladı! 9

Alya’nın “Benim annem bana tahammül edemezdi, çünkü ben onun bir parçasıydım. Annem deyince aklıma kara bir bulut gelir. Hani içi böyle yağmur dolu bulutlar vardır ya. Hani böyle şehrin üstüne gelir ya, ne çekip gider ne içindeki boşaltır. Annem de öyle, senelerce gezdi konakta, içindeki sıkıntıyı besledi büyüttü.Benim annem yoktu aslında. Onu ben var ediyordum. Yanımdayken vardı, o da buna katlanamıyordu zaten” sözleri yine izleyenleri kahretti.

Bu konuşma sonrasında Alya, annesinin hapse girdiğini ilk kez itiraf etti. Babaannesi ölmeseydi, annesinin ve babasının da belki hayatta olacağını söyledi.

İşte bu hafta Alya ve Doktor Hanım’ın konuşması: