Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinde iki müjde üst üste geldi!

Kırmızı Oda dizisinde iki müjde üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Konuk oyuncuların ortaya koydukları yüksek performans ile bu sezona adeta damgasını vuran Kırmızı Oda dizisinde en son Yiğit Özşener ile Esra Ronabar hikayeye dahil olmuştu.

Erkan Petekkaya’nın da Sadi karakteri ile hikayesinin devam ettiği dizide, Binnur Kaya’nın muhteşem doktor hanım performansı da büyük ilgi görüyor. Diziye Binnur Kaya ile yıllar önce Aramızda Kalsın isimli dizide birlikte rol alan Uğur Yücel’in de katılacağı ortaya çıktı.

Aramızda Kalsın’ın 2013-2014 yıllarında izleyiciler üzerinden büyük bir etkisi vardı. 2 sezon süren dizi toplam 52 bölüm yayınlandı. Binnur Kaya ile Uğur Yücel ikilisi de muhteşem performansları ile çok konuşulmuştu.

Kırmızı Oda dizisinde iki müjde üst üste geldi! 7

Uğur Yücel’in nasıl bir karakter ile dizide rol alacağını da şimdiden hayranları büyük bir merakla bekliyor.

OGM Pictures imzalı dizide Uğur Yücel sürprizinin yanı sıra bir başka sürpriz daha ortaya çıktı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi ikinci sezonda da yoluna devam edecek. Zaten reytingleri çok iyi olan dizi için ikinci sezon onayı verildi.