Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda dizisinde sevilen karakterin büyük krizi!

Kırmızı Oda dizisinde sevilen karakterin büyük krizi!

tarafından ker_def

21 Mayıs Cuma akşamı Kırmızı Oda dizisinde 38. yeni bölüm yayınlanacak. Dizinin ilk sezonu başarılı şekilde devam ediyor. Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı
Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt’un kadrosunda yer aldığı dizinin konuk oyuncuları da çok başarılı performanslara imza atıyor.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, otuz sekizinci bölümü ile 21 Mayıs Cuma akşamı TV8’de olacak. Cem Karcı’nın yöneteceği dizinin 38. yeni bölümünde yaşanacakların detayını ve fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

38. Bölüm Özeti: Zafer (Yiğit Özşener), Mitra’dan görür görmez hoşlandığını heyecan içinde Doktor Hanım’la paylaşırken, Nihal’le ilgili de bir itirafta bulunur.

Mitra (Melisa Aslı Pamuk), kardeşi Ali’nin tıpkı babası gibi bir cinayet olayına nasıl karıştığını Doktor Hanım’a anlatırken, diğer yandan Zafer’le tanışmalarının kendisinde uyandırdığı hisleri de açıkladı.

Sadi (Erkan Petekkaya), cezaevinde karıştığı kavga sonrasında yerleştirildiği hücrede kabus gibi geçen günlerini anlatırken panik atak krizi geçirir. Miço ise sürpriz bir şekilde Sadi’yi ziyaret eder.