Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda dizisinde yeni karar çok sert oldu!

Kırmızı Oda dizisinde yeni karar çok sert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Kırmızı Oda dizisinde yeni hikayeler, yeni karakterler ve usta isimlerle yine etkileyici bölümler arka arkaya geliyor. Uğur Yücel ile Melisa Aslı Pamuk’un da katıldığı dizinin kadrosu, muhteşem bir tablo olarak yansıyor.

Kırmızı Oda dizisindeki hikayeler de izleyicilerin yüreklerine işlemeye devam ediyor. Dizinin 7 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan 36. yeni bölümünde neler olacağına yönelik ilk detaylar da ortaya çıktı. Nihal’in aldığı yeni karar yine sarsıcı olacak ve yeni bölümde Esra Ronabar öne çıkacak. Kırmızı Oda dizisinin 36.bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizide bir süredir Yiğit Özşener ile Esra Ronabar ikilisi de güçlü performanslar ortaya koyuyor. Nihal ve Zafer’in ilişkisinin nerelere doğru gideceğini dizi hayranları heyecanla bekliyor.

Nihal’in boşanmak istemesi de yeni bölümde dikkatleri çekecek. Nihal’in aldığı bu karar yeni bölümde yeni gelişmeleri de beraberinde getirecek gibi duruyor.

Zafer’in sevgisizliği aslında Nihal’i hasta eden ana faktör. İyileşmeye çalışan bir kadın olarak izleyicinin de yüreği yanarak izlediği Nihal karakterinin yeni bölümdeki boşanma kararının etkileri de merakla bekleniyor.

Kırmızı Oda dizisinde yeni karar çok sert oldu! 7

Mitra karakteri ile diziye giren Melisa Aslı Pamuk da yine hayranlarını mutlu eden bir performans ortaya koyuyor. Oyuncu hem yeteneği hem de güzelliği ile yine ekranda parlıyor.

Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi’nin hikayesi de çok sevilmişti ve oyuncu rolüne devam ediyor… Kırmızı Oda dizisinin 36. bölümünde yine duygular kabaracak, farklı hikayeler ile izleyiciler yine ekrana kilitlenecek.