Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda dizisinde yürek yakan bir gerçek daha ortaya çıktı!

Kırmızı Oda dizisinde yürek yakan bir gerçek daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk karakterinin, büyük aşk yaşadığını düşündüğü Can aslında gerçek değil. İşte bununla geçtiğimiz bölümde yüzleşen dizinin hayranları, 22 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 21.yeni bölümde başka gerçeklerle de yüzleyecek.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Boncuk’un durumunun daha da kötüye gittiğini göreceksiniz. En yakınındaki insanların kendisini öldürmeye çalıştığını söyleyen Boncuk için doktor hanımın teşhisi net: “Sen ilaçlarını içiyorsun değil mi? Artık ayakta tedaviye devam edemeyiz.Bir süre hastanede kalsa daha iyi olur.”

Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Kumru karakteri ise bir gerçeği açıkladı. “Ben yalancı değilim” diyerek gözyaşı döken Kumru, aslında Fahriye büyük bir yalan söyledi. Onun hakkını ödeyemeyeceğini söyleyen Kumru, “Duru, Yavuz’un kızı” diyerek büyük gerçeği açıklıyor. Bülent Seyran’ın hayat verdiği Fahri ise onlara sahip çıkmaya devam edecek.

İşte 22 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan Kırmızı Oda dizisinin 21. bölüm fragmanı:

‘Kırmızı Oda’nın 20 bölümünde neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım: Boncuk (Burcu Biricik), aşkına tutunduğu Can’ın hayal olduğunun farkına varıp tüm umutları tükenince Doktor Hanım’ın şefkatine sığındı.

Doktor Ayşe, Doktor Hanım’la dertleşirken, babasının ölümünden sonra gittikçe sessizleşen annesinin içinde yarattığı boşluğu ve baba figürü yerine koyduğu dayısına özlemini anlattı.

Kırmızı Oda dizisinde yürek yakan bir gerçek daha ortaya çıktı! 7

Kumru (Aslıhan Gürbüz), Yavuz’un kendini affettirmek için çabalayıp tekrar aynı kötülüğü yaptığını darmadağın bir halde anlattı. Doktor Hanım eski haline dönmekten korkup kimlik karmaşası yaşayan Kumru’ya başına gelen talihsizliğin sorumlusunun kendisi olmadığını anlatarak Kumru’yu gülümsetmeyi başardı.

Piraye ise kararsızlığına son verip Deniz’e doğru bir adım attı.