Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinden Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran gitti ama iki çok ünlü isim geldi!

Kırmızı Oda dizisinden Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran gitti ama iki çok ünlü isim geldi!

tarafından zk zk

TV8 ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisine yeni isimler katılmaya devam ediyor. 17. bölümde yapıma Kumru karakteri ile gelen Aslıhan Gürbüz, uzun bir aradan sonra hayranları ile yeniden buluşmuştu. Oyuncu, 29. bölüm itibari ile yapıma veda etti ve şimdiye kadar en uzun süreli hikayede kalan konuk isim oldu. Bülent Seyran da dizide Fahri karakteri ile Gürbüz’ün partneri olarak hikayede yine en uzun süreli konuk oyuncu olmayı başardı…

Kırmızı Oda dizisine bu sefer de iki yeni ismin katıldığı ortaya çıktı. Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’nın kadrosuna ünlü oyuncular Yiğit Özşener ve Esra Ronabar katılıyor.

Kırmızı Oda dizisinden Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran gitti ama iki çok ünlü isim geldi! 8

TV8 ekranında yayınlanan tüm bölümleriyle reytinglerin zirvesinde yer alan ‘Kırmızı Oda’ya otuzuncu bölümde dahil olan Yiğit Özşener, zengin iş adamı Zafer karakterine hayat verirken; Esra Ronabar ise Zafer’in eşi ve tescilli güzel Nihal karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Kırmızı Oda dizisinden Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran gitti ama iki çok ünlü isim geldi! 9

Eşine büyük bir aşkla bağlı olan Nihal, bayılmalarının çözümünü Doktor Hanım’da ararken, Zafer’in evlilikleriyle ilgili söylediği sözler Doktor Hanım’ı çok şaşırtacak.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 26 Mart Cuma akşamı TV8 ekranında olacak. İşte 30. yeni bölümden ilk fragman: