Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine konuk diye geldi ama kalıcı oldu!

Kırmızı Oda dizisine konuk diye geldi ama kalıcı oldu!

tarafından ker_def

tv8 ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Kırmızı Oda dizisi, her hafta hayranlarına farklı duyguları bir arada yaşatıyor. Dizinin hikayesinde ünlü isimler de konuk olarak rol almaya devam ediyor.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizide; Tülin Özen, Burak Sevinç, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı gibi isimler de bulunuyor. Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu yazdığı dizinin yönetmeni ise Cem Karcı.

Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılan Aslıhan Gürbüz, Kumru karakteri ile izleyenleri o kadar çok etkiledi ki, oyuncunun rolü de sanki uzatılmış gibi bir hava var… Birçok isim dizide 5-6 bölüm arası kalırken, Aslıhan Gürbüz’ün konuk oyunculuğu bir hayli uzadı. Ege’de kendisine farklı bir hayat kuran Gürbüz, sağlık sorunları nedeniyle projelerde yer almıyordu.

Kırmızı Oda dizisine 17. bölümde katılan ünlü oyuncu, şimdiye kadar tam 12 bölümde yer aldı. Konuk oyunculuktan çıkıp, daimi oyuncu gibi yapımda yer almakta olan Gürbüz’ün başarılı performansı da hayranlarını mest ediyor. Dizide Kumru’nun hikayesi 29. yeni bölümde de devam edecek. Gürbüz, yine izleyicilere farklı duygular yaşatacak.

Peki yeni bölümde neler izleyeceksiniz? İşte tüm detaylar ve fragman: Kumru (Aslıhan Gürbüz), Fahri’nin hayatına nasıl girdiğini, kızı ve kendisi için yaptığı iyilikleri Doktor Hanım’a anlatırken; Fahri’nin söylediği sözler ise Kumru’yu çok şaşırtır.

Nazlı (Pınar Deniz), Doktor Hanım’ın tavsiyeleriyle içindeki öfkeden kurtulup tek başına yeni bir hayat inşa eder.

Haluk, Nazlı’daki bu değişimi görüp ondan etkilenir. Sadi (Erkan Petekkaya), Mehmet’le birlikte bir çete liderinin eline düştükten sonra başlarına gelenleri Doktor Hanım’la paylaşır.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, yirmi dokuzuncu bölümü ile 19 Mart Cuma akşamı TV8’de olacak.