Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine veda ettin, içimizden bir parça koptu, sana veda etmek ne zor Alya!

Kırmızı Oda dizisine veda ettin, içimizden bir parça koptu, sana veda etmek ne zor Alya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinin dün akşam yayınlanan 13. bölümünde izleyicilerin yüreklerine dokunan bir veda vardı. Melisa Sözen’in başarıyla canlandırdığı Alya karakteri artık dizide olmayacak. İstanbullu Gelin dizisindeki Süreyya’nın kızı Yaz, Kırmızı Oda’ya Alya adıyla geldi. Hikayesi de izleyicileri çok etkiledi.

Bir insanı dış görünüşü ile yargılamadan onu eleştirmeden önce, hikayesini dinlemenin ne kadar önemli olduğunu hatırlattı Alya… Melisa Sözen karakteri oynamadı, adeta onu yaşadı ve hislerini de ekran başındaki izleyicilere geçirmesini iyi bildi.

İnsanları dinlemek ve anlamanın önemi Alya ile bir kez daha hatırlandı. Rolünü yaşayan kadın Melisa Sözen’in vedası da dizi hayranlarını derinden üzdü. Sosyal medyada binlerce mesaj paylaşıldı. Hayranlar, Alya’nın vedasının ardından paylaştıkları yorumlarda hem diziye hem de Melisa Sözen’e övgülerde bulundu.

Dizi ekibinin oyuncuya pastalı vedası da sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı ve büyük ilgi gördü. Melisa Sözen, Kırmızı Oda dizisine iz bırakarak ayrıldı. Videoda o anları izleyebilirsiniz.

Dizide Alya’nın değişim hikayesi izleyenleri o kadar çok etkiledi ki, Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha karakteri ile birlikte Alya, bir hayli öne çıktı. Her iki karakter de izleyicilerin aklında yer edindi.

Alya karakterinin vedasının ardından izleyiciler duygularını sosyal medya platformlarında paylaştı. Vedanın çok zor olduğunu dile getiren dizi takipçileri, bu karakter ile sevginin ve umudun önemini de kavradıklarını belirten yorumlarda bulundu.

Alya, Kırmızı Oda dizisine veda etti belki ama asla unutulmayacak bir karakter olarak zihinlerde kalacaktır.

İşte Kırmızı Oda dizisinin 13. bölümünden sonra sosyal medyada paylaşılan yorumlardan bazıları:

Kırmızı Oda dizisine veda ettin, içimizden bir parça koptu, sana veda etmek ne zor Alya! 12

Kırmızı Oda dizisine veda ettin, içimizden bir parça koptu, sana veda etmek ne zor Alya! 13

Kırmızı Oda dizisine veda ettin, içimizden bir parça koptu, sana veda etmek ne zor Alya! 14

Kırmızı Oda dizisine veda ettin, içimizden bir parça koptu, sana veda etmek ne zor Alya! 15

Kırmızı Oda dizisine veda ettin, içimizden bir parça koptu, sana veda etmek ne zor Alya! 16

Kırmızı Oda dizisine veda ettin, içimizden bir parça koptu, sana veda etmek ne zor Alya! 17