Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinin yeni ünlüsü belli oldu!

Kırmızı Oda dizisinin yeni ünlüsü belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kırmızı Oda isimli dizi büyük bir ilgi gördü. Gülseren Budayıcıoğlu’nun deneyimlerinden ve gerçek öykülerden ortaya çıkarak senaryolaştırılan dizi, bugüne kadar iyi performansını da konuk oyuncularına borçlu.

Diziye şimdiye kadar birçok isim konuk olarak geldi ve halen bazıları da rollerine devam ediyor. Kırmızı Oda dizisinde her konuk oyuncu güçlü bir hikaye ile geldiği için de dizi sezon boyunca hep göz önünde oldu.

Kırmızı Oda dizisinin yeni konuk oyuncusu da ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre geçtiğimiz hafta nikah masasına oturan Deniz Uğur, önümüzdeki bölümlerde diziye katılacak.

Kırmızı Oda dizisinin yeni ünlüsü belli oldu! 7

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosunda yer alan Erdinç Gülener ile evlenen Deniz Uğur, Gökçeada’da yaşadığı bu mutlu anların ardından İstanbul’a dönüş yaptı.

Oyuncu, Kırmızı Oda dizisiyle birlikte bir yıl aradan sonra yeniden ekrana dönecek. Deniz Uğur en son geçen yıl Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul isimli dizinin başrolündeydi.