Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda izlerken şüpheli ölümleriyle yürek yakan; Duygu Delen ve Şule Çet’i hatırlayacaksınız!

Kırmızı Oda izlerken şüpheli ölümleriyle yürek yakan; Duygu Delen ve Şule Çet’i hatırlayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kırmızı Oda dizisi yine çok güçlü bir hikaye ile geliyor… 15 Ocak Cuma akşamı dizide yine dram ve gözyaşı var… Hem Burcu Biricik Boncuk karakteri ile hem de Aslıhan Gürbüz, Kumru karakteri ile yürekleri yakalamaya geliyor.

Dizinin hayranları 20. bölümü izlerken 3 ismi de akıllarına getirecek anlara şahit olacak. 20. bölüm fragmanında Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Kumru karakterinin şu sözleri çok dikkat çekiyor. “Benim için de öyle diyecekler, atmış kendini ölmüş, her şey bitecekti.”

İşte bu sözler, şüpheli ölümleri ile gündem olan kadınları akıllara getirecek. En çok da haberleri sıklıkla konu olan 2 ismi yeniden hatırlayacaksınız. Şule Çet ve Duygu Delen’in benzer şekillerde yaşamlarını yitirdiğini hatırladıkça, Kırmızı Oda dizisindeki bu sahne daha da çok anlam kazanacak.

Kırmızı Oda izlerken şüpheli ölümleriyle yürek yakan; Duygu Delen ve Şule Çet'i hatırlayacaksınız! 2

Gaziantep’te 13 Ağustos 2020 tarihinde balkondan düşerek hayatını kaybettiği iddia edilen Duygu Delen’in ölümüyle ilgili tutuklanan erkek arkadaşı Mehmet Kaplan’ın yargılaması devam ediyor…

Şule Çet ise 2018 yılının Mayıs ayında Ankara’da lüks bir plazanın 20. katından düşerek ölmüştü. Dava sonucu Çağatay Aksu müebbet ve Berk Akand ie 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kırmızı Oda izlerken şüpheli ölümleriyle yürek yakan; Duygu Delen ve Şule Çet'i hatırlayacaksınız! 3

Kırmızı Oda dizisinde aslında Kumru üzerinden verilen ve benzer birçok olayın da ülkemizde yaşandığı cinayetlere bir gönderme de var…

Dizinin 20. bölüm fragmanını izleyen birçok izleyici de şüpheli şekilde yaşamlarını yitiren kadınlara yönelik farklı mesajlar paylaştı ve kadın cinayetlerinin artık son bulması için gerekli önlemlerin alınmasını istediklerini belirten ifadeler kullandı.

İşte dizinin 20. bölüm fragmanı: