Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’da Kumru ile yürek yakan Aslıhan Gürbüz’den yeni proje!

Kırmızı Oda’da Kumru ile yürek yakan Aslıhan Gürbüz’den yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, 2018 yılında final yapan ve çekimler sırasında rahatsızlık yaşadığı Ufak Tefek Cinayetlerdizisinden sonra uzun süre setlere ara vermişti.

İnzivaya çekilen ve rahatsızlıklarından kurtulmak için de tedavisine dikkat eden oyuncu, sosyal medyada ise doğal yaşamından paylaşımları ile büyük ilgi çekti… Aslıhan Gürbüz’ün setlere verdiği ara Kırmızı Oda dizisiyle son buldu.

2020-2021 sezonunun en başarılı yapımlarından birisi olan Kırmızı Oda’da 13 bölüm Kumru karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansıyla da alkış aldı. Kırmızı Oda’da hikayesi biten Aslıhan Gürbüz’den hayranlarına bir sürpriz var. Oyuncu yeni bir projenin hazırlıklarını yapıyor.

Ancak bu sefer bir dizi değil, bir sinema filminde yer alacak olan oyuncu, setlerden ayrılmayacak. Festivallere hazırlanan bir sanat filmi olarak öne çıkan Bana Karanlığını Anlat’tan gelen teklifi kabul eden ünlü oyuncu, yakında yeniden sete çıkacak.

Kırmızı Oda'da Kumru ile yürek yakan Aslıhan Gürbüz'den yeni proje! 7

Mehmet Yılmaz Ak ve Giray Altınok’un da kadrosunda yer aldığı Bana Karanlığını Anlat isimli sinema filminin senaristliğini ve yönetmenliğini Gizem Kızıl yapıyor. Filmin festival yolculuklarının uzun süreçli olması bekleniyor.