Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’da Necdet ve Meliha yaktı! Nilsu Yılmaz’ın ses tonu bile Meliha’yı hatırlattı!

Kırmızı Oda’da Necdet ve Meliha yaktı! Nilsu Yılmaz’ın ses tonu bile Meliha’yı hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterinin yaşadığı acılar haftalar sonra bile izleyicilerin yüreklerinden silinmedi… Meliha’nın kızı Melek hikayeye geldi ve yeniden izleyiciler Meliha’nın acılarına ortak oldu. Evrim Alasya’nın canlandırdığı karakter, şimdi de kızı Melek’in gözünden irdeleniyor.

Nilsu Yılmaz’ın canlandırdığı Melek karakterinin Doktor hanım ile yaptığı konuşmalar yine yürekleri dağladı… Meliha’nın talihsizliği yine yüreklerde ateş oldu… Kırmızı Oda dizisinin 10. bölümünde birçok sahne izleyicileri etkiledi. En çok da Melek’in anlattıkları.

Nilsu Yılmaz’ın başarıyla canlandırdığı Melek karakterinin aynı annesi gibi ağlaması, ses tonunun ona benzemesi ve aynı vurguları yapması izleyicileri fazlasıyla şaşırttı.

Meliha’nın eşi Namık’ın ilk eşinden olan Necdet karakterini genç oyuncu Taha Baran Özbek canlandırdı. Her defasında Meliha’yı şiddetten kurtaran kişiydi Necdet… Namık ise oğlu ile Meliha arasında bir yakınlaşmadan şüphelendi. Necdet’e aşık olan Meliha’nın onun ölümünden bir gün sonra ölmesi de izleyicileri fazlasıyla şaşırtmıştı.

Kırmızı Oda 10.bölümden sonra sosyal medyaya düşen yorumlarda Necdet ve Meliha karakterleri için birçok yorum yapıldı. Bu iki karakterin yürekleri nasıl yaktığı da cümlelere yansıdı. İşte o yorumlardan bazıları:

“Meliha’nın Necdet’e ancak ölünce kavuşmuş olması, içimde bir şeylere dokundun.”

“Bende dayanamam giderim ondan sonra öbür dünyaya” diyen Meliha ertesi gün kalbinin kapısını aralayan Nejdet’in peşinden gitti.”

“Ahh be Meliha toprakta da olsa kavuştun sevdiğine.”

Kırmızı Oda'da Necdet ve Meliha yaktı! Nilsu Yılmaz'ın ses tonu bile Meliha'yı hatırlattı! 10

Kırmızı Oda'da Necdet ve Meliha yaktı! Nilsu Yılmaz'ın ses tonu bile Meliha'yı hatırlattı! 11

Kırmızı Oda'da Necdet ve Meliha yaktı! Nilsu Yılmaz'ın ses tonu bile Meliha'yı hatırlattı! 12

Kırmızı Oda'da Necdet ve Meliha yaktı! Nilsu Yılmaz'ın ses tonu bile Meliha'yı hatırlattı! 13