Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’daki Kumru’dan sonra Aslıhan Gürbüz, paparazzilik yapmaya başladı ama olay farklı!

Kırmızı Oda’daki Kumru’dan sonra Aslıhan Gürbüz, paparazzilik yapmaya başladı ama olay farklı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Gürbüz, kısa bir süre önce Tv8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’ya konuk oyuncu olarak gelmişti. Kumru karakterine hayat veren Gürbüz, 13 bölüm boyunca dizide yer aldı. Çok çarpıcı bir hikayede oyunculuğu ile yine çok konuşturdu ve büyük beğeni topladı.

Aslıhan Gürbüz’ün Kumru karakterini oynarken, meslek hayatında da en zor karakterlerden biri olduğunu söylemesi dikkatleri çekmişti. Küçük yaşta üvey babası tarafından taciz edilen Kumru’nun acı dolu hikayesi, izleyenleri de çok sarsmıştı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi biter bitmez Ayvalık’a yerleşen Aslıhan Gürbüz, iki yıldır dizilerde rol almıyordu. Onu özleyen hayranları Kırmızı Oda dizisi ile hasret giderdi.

Ardında çok konuşulan ve unutulmayacak bir karakter bırakan Aslıhan Gürbüz, şimdilerde biraz ruhunu ve bedenini dinlendirmenin peşinde! Oyuncunun instagram paylaşımlarından bir süredir doğa ile kucaklaştığı ve yalnız bir tatile çıktığı görülüyor.

Son olarak yaptığı paylaşımlarda Bursa’da olduğu anlaşılan Aslıhan Gürbüz, kuş gözlemciliği ve fotoğrafçılığına merak saldı.

Gürbüz, adeta paparazzi edası ile saatlerce bir fotoğraf yakalamak için kuş beklediklerini anlatan paylaşımlar yaptı. Durumu da magazincilerin hallerine benzetildi.

Kırmızı Oda'daki Kumru'dan sonra Aslıhan Gürbüz, paparazzilik yapmaya başladı ama olay farklı! 8

Gürbüz, deneyimlediği en zor ama en keyifli işlerden biri olduğunu da not düşmeyi unutmadı paylaşımına…

Kırmızı Oda'daki Kumru'dan sonra Aslıhan Gürbüz, paparazzilik yapmaya başladı ama olay farklı! 9