Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’dan sonra Uğur Yücel’in bir projesi iptal ama bir başkası netleşti!

Kırmızı Oda’dan sonra Uğur Yücel’in bir projesi iptal ama bir başkası netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Uğur Yücel, tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda isimli dizide canlandırdığı Vahit karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Onur Saylak ile birlikte Uysallar isimli dizi çekimlerinde de yer alan Uğur Yücel, şimdi de sinemaya yöneldi.

Son yıllarda birçok farklı dizi projesinde birbirinden farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, sinema konusunda da iki önemli proje için anlaşma yaptı. Bu projelerden ilki Çağan Irmak imzasını taşıyan, Şaka Yaptım isimli film projesiydi.

Çağan Irmak’ın üzerine titizlendiği film için yapılan hazırlık çalışmaları sırasında yaşanan sorunlar ve anlaşmazlıklar nedeniyle projenin iptal olduğu ortaya çıktı.

Uğur Yücel’in başrolünde yer alacağı bir projenin iptal olması üzerken, bu sefer de bir başka ünlü yönetmen Fatih Akın’dan usta oyuncuya teklif geldi.

Fatih Akın’ın yeni film projesinde Uğur Yücel ile çalışacağını duyurması, yeni bir sinema filminin gelmekte olduğunun mesajını veriyor.

Kırmızı Oda'dan sonra Uğur Yücel'in bir projesi iptal ama bir başkası netleşti! 7

Instagram hesabından paylaşım yapan Fatih Akın, “Rheingold’a hoş geldin Uğur Yücel! Yaşayan efsane” notu ile birlikte fotoğraflarını paylaştı.