Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’nın etkisi işte bu! Binnur Kaya ve Erkan Petekkaya alkışı hak etti!

Kırmızı Oda’nın etkisi işte bu! Binnur Kaya ve Erkan Petekkaya alkışı hak etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinde en uzun süre konuk oyuncu olarak yer alan Erkan Petekkaya, geçen sezon tam 21 bölümde Sadi karakterini canlandırdı.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin ekibi ile artık aile gibi olan Erkan Petekkaya, bu karakterin dizi olmasıyla ilgili görüşmeler yapıldığını ama bu şekilde kalmasının daha iyi olacağı kanaatine varıldığını söylemişti.

Kırmızı Oda dizisinin ilk sezonundan sonra geçen 3 ayın ardından Binnur Kaya ile Erkan Petekkaya bir ödül töreninde buluştu. İkilinin samimi tavırları konuklardan alkış aldı.

Kırmızı Oda'nın etkisi işte bu! Binnur Kaya ve Erkan Petekkaya alkışı hak etti! 7

Binnur Kaya’ya ‘yılın kadın dizi oyuncusu’ ödülü verildi. Bu ödülü de Erkan Petekkaya takdim etti. İki ünlü isim sahnede birbirlerine sarıldı ve hoş anlar yaşandı…

Erkan Petekkaya’nın Binnur Kaya’ya olan saygısı ve rol arkadaşının da aynı saygıya yanıt veren tavırları izleyicilerden alkış aldı.

Kırmızı Oda dizisinde uzun süre bir arada olan iki ünlü ismin bu dostluk görüntüleri de hoş bir anı olarak kaldı.

Ödül için herkese teşekkür eden Binnur Kaya, ödülü Kırmızı Oda ekibi adına aldığını belirten oyuncu, “Bütün harika kadın oyuncular adına ödülü alıyorum” diyerek konuştu ve bir kez daha alkışlandı.