Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın Firuzan’ı Şifanur Gül’e Taner Ölmez piyangosu vurdu!

Kırmızı Oda’nın Firuzan’ı Şifanur Gül’e Taner Ölmez piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1995 yılında Ankara’da doğan Şifanur Gül, son dönemde üst üste önemli projelerde yer alarak yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu Oyunculuk bölümü mezunu olan Şifanur Gül, lise yıllarından bu yana tiyatro eğitimi alıyor.

2019 yılında dizi setlerine Sevdim Seni Bir Kere isimli dizi ile giriş yapan genç oyuncu, Eylül karakterindeki başarısının ardından üst üste farklı projelerden teklif aldı. Özellikle Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki Gülperi karakteri ile öne çıkan oyuncu, yaz döneminde ise Cam Tavanlar isimli Show TV dizisinde rol aldı.

Benim Adım Melek isimli dizide İkra karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca tv8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’da da Firuzan karakteri ile herkesin dikkatini çekti. Oyuncu yeni sezonda gelen teklifler arasında dijital bir proje tercihinde bulundu.

Kırmızı Oda'nın Firuzan'ı Şifanur Gül'e Taner Ölmez piyangosu vurdu! 7

Şifanur Gül’e Taner Ölmez ile başrolde yer alma fırsatı veren bu projenin ismi Yaratılan isimli dizi oldu… Yönetmen Çağan Irmak’ın hem hikayesini yazdığı hem de çekimlerini gerçekleştireceği dizi etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip.

Netflix’te yayınlanacak olan Yaratılan dizisinin hikayesi de sıradışı ve izleyiciler çok farklı bir hikaye ile karşı karşıya kalacak. Şifanur Gül ise Taner Ölmez gibi tiyatroda etkili performansını dizilere yansıtan tecrübeli bir oyuncu ile çalışmanın da şansına sahip olacak.

Erkan Kolçak Köstendil, Devrim Yakut, Durul Bazan, Bülent Şakrak, Macit Koper ve Engin Benli gibi usta isimler de dizinin kadrosunda yer alıyor.

Şifanur Gül, üst üste önemli projelerde etkileyici oyuncularla bir arada bulunmanın fırsatı ile dizi setlerinde tecrübe biriktirmeye devam ediyor.