Ana sayfa TV Programları Kırmızı Oda’nın Sadi’si Erkan Petekkaya, İbo Show’a konuk oldu!

Kırmızı Oda’nın Sadi’si Erkan Petekkaya, İbo Show’a konuk oldu!

tarafından ker_def

tv8 ekranlarında yayınlanmakta olan Kırmızı Oda isimli dizide Sadi karakterine hayat vermekte olan Erkan Petekkaya, başarılı performansı ile dikkatleri çekmişti. Mafya bir karaktere hayat veren oyuncunun rolü beğenilince, dizideki süresi de uzatılmıştı. Petekkaya, ayrıca yine Sadi karakteri ile Doğduğun Ev Kaderindir dizisine de konuk olarak katılmıştı. Oyuncu, İbo Show programının yeni bölümüne katılıyor.

Star’da yayınlanan ve her Cumartesi seyircisini ekran başına kilitleyen ‘İbo Show’, yine keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Yayınlandığı günden beri Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan ‘İbo Show’, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde; Deniz Seki, İrem Derici, Sinan Akçıl ve Erkan Petekkaya’yı konuk ederek unutulmaz bir geceye imza atıyor.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, unutulmaz bir gece yaşanacak. Seyircisine muhteşem konuklarıyla keyif dolu bir gece yaşatmaya hazırlanan ‘İbo Show’; Deniz Seki, İrem Derici, Sinan Akçıl ve Erkan Petekkaya ile cumartesi gecesine damgasını vuracak.

İBRAHİM TATLISES’TEN BÜYÜK SÜRPRİZ

11 yıl aradan sonra yeniden stüdyoya giren İbrahim Tatlıses, ‘Gelmesin’ isimli yeni şarkısını da ilk kez Cumartesi gecesi seslendirecek. Sözü ve müziği Sema Nur Kaplan, aranjesi ise Ceyhun Çelikten imzası taşıyan Poll Production imzalı şarkı, Cumartesi günü ilk kez yayınlanacak.
‘İbo Show’, yeni bölümüyle 17 Nisan Cumartesi, saat 20.00’de Star’da…

Yayın Günü: 17 Nisan 2021 – Cumartesi
Yayın Saati: 20.00 / 22. Blm – Yeni Bölüm