Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın Sadi’si Erkan Petekkaya’nın yeni dizisi iptal edildi!

Kırmızı Oda’nın Sadi’si Erkan Petekkaya’nın yeni dizisi iptal edildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda isimli tv8 dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. Normalde Sadi karakterinin 5-6 bölümlük bir hikaye olması beklenirken, izleyicilerin yoğun ilgisi üzerine bu süre uzatıldı.

Erkan Petekkaya, 21 bölüm boyunca Kırmızı Oda dizisinde yer aldı ve Sadi karakteri de izleyicilerde büyük iz bıraktı… Petekkaya’nın ustalık dolu oyunculuğuna da övgüler yapıldı. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’daki film festivaline katılmıştı. Petekkaya, yeni bir dizi çalışmasına başlayacağını da burada açıkladı.

Ancak bu yeni dizi projesinde kriz çıktı ve iptal edildiği gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisi ile ortaya çıktı. O3 Medya’nın patronu Saner Ayar ile anlaşan Erkan Petekkaya, yeni dizisini duyurmaktan çekinmedi. Ancak projenin iptal olması ile büyük bir şanssızlık yaşanmış oldu.

İptalin gerekçesi ise Saner Ayar ile ortağı Uygar Ataş arasında anlaşmazlık yaşanması olarak kulislere yansıdı… Dizinin senaryosunu Sırma Yanık hazırlıyordu ama yaşanan bu iptal ile birlikte proje başlamadan bitmiş oldu.