Ana sayfa Dizi Haberleri Kıskanç rollerin kadını Dilara Aksüyek, Baş Belası’nda çok farklı bir karakteri canlandıracak!

Kıskanç rollerin kadını Dilara Aksüyek, Baş Belası’nda çok farklı bir karakteri canlandıracak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı ATV dizisi Baş Belası, 20 Haziran Pazar akşamı ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı dizi bir polisiye komedi olacak. Baş Belası’nda gizemli bir cinayet soruşturmasında birlikte çalışmak zorunda kalan, birbirine taban tabana zıt karakterdeki cinayet büro baş komiseri Şahin ve çocukluğundan beri polisiyeye ilgi duyan psikolog İpek’in eğlenceli hikayesi anlatılacak.

Ekranlara büyük bir iddiayla gelmeye hazırlanan Baş Belası dizisinin önemli oyuncularından biri de Dilara Aksüyek. Bugüne kadar birbirinden farklı karakterleri büyük bir başarıyla canlandıran oyuncu bu kez bambaşka bir halde karşımıza çıkacak.

Kıskanç rollerin kadını Dilara Aksüyek, Baş Belası'nda çok farklı bir karakteri canlandıracak! 8

Dilara Aksüyek dizide Nazlı Tüzün karakterini canlandıracak. İrem Helvacıoğlu’nun canlandırdığı psikolog İpek’in en yakın arkadaşı olan Nazlı, sevdikleri söz konusu olduğunda gözünü budaktan sakınmayan aşırı korumacı bir dost.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan 33 yaşındaki Dilara Aksüyek, 2012 yılında Evlerden Biri dizisiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. En büyük çıkışını ise 2013 yılında gösterildiğinde çok büyük ilgi gören Merhamet dizisinde canlandırdığı Şadiye’yle yaptı. Aksüyek, Özgü Namal tarafından canlandırılan kız kardeşi çok başarılı bir avukat olurken kendisi fahişelik yapmak zorunda kalan Şadiye’yi o kadar başarılı bir şekilde canlandırdı ki bu rol sayesinde kariyerinde büyük sıçrama yaptı.

Kıskanç rollerin kadını Dilara Aksüyek, Baş Belası'nda çok farklı bir karakteri canlandıracak! 9

Aksüyek, İstanbullu Gelin dizisinde hayat verdiği İpek Boran karakteriyle de başarısını perçinledi. Dilara Aksüyek bu dizide de kıskanç bir karakteri canlandırdı. Genç oyuncu son olarak Arıza dizisinde rol aldı.

Dilara Aksüyek bu kez çok farklı bir karakterle izleyicinin karşısına çıkacak. Genç oyuncunun canlandıracağı karakter hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.