Ana sayfa Kadın Haberleri Kısmetse Olur programı yayından kaldırıldı mı, yoksa devam mı edecek?

Kısmetse Olur programı yayından kaldırıldı mı, yoksa devam mı edecek?

tarafından ker_def

Kısmetse Olur kaldırıldı mı?

Yeni KHK kararından sonra evlilik programlarının kaldırılacağı gündeme bomba gibi düştü. Kısmetse Olur programının da yayınlanmaması izleyicilerini oldukça tedirgin etti. Peki Kısmetse Olur programı yayından kaldırıldı mı? İşte cevabı…

Kanal D’nin fenomen programı Kısmetse Olur’un bitip bitmediği merak ediliyor. Bu haftanın finali de dahil Kısmetse Olur programı yayınlanmadı. Peki Kısmetse Olur yeni KHK düzenlemesi ile yayından kalktı mı? İşte ayrıntılar…

Kısmetse Olur yeni bölüm için meraklı bekleyiş sürüyor. Cuma günü yayınlanan son KHK ile evlilik programlarına ilişkin yeni düzenlemelerin getirileceği hatta programların kaldırılacağı bile ortaya atılmıştı son olarak yapılan açıklamada Evlilik programları ile ilgili yeni düzenlemelerin getirileceği konuşulmuştu. Bugün’de yayın akışında yer almayan Kısmetse Olur’un yarın RTÜK tarafından yapılan açıklamanın ardından akıbeti belli olacak.

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur’da Metin Şentürk sürprizi yaşandı. Onur ve Aycan, fanları tarafından hazırlanan nişan merasimi Metin Şentürk şarkılarıyla anlam buldu. Şentürk, yeni şarkısını onlara armağan ederek, birlikte seslendirdi. Yapılan bu sürpriz karşısında çok muylu olan Onur ve Aycan’a evdeki arkadaşları da bu mutlu günlerinde destek oldu. Metin Şentürk, duygusal şarkılarıyla olduğu kadar yaptığı esprilerle de güne damgasını vurdu.

Kısmetse Olur’da sürprizler devam ediyor. Önceki gün canlı yayınla eve bağlanan Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycan’ın nişan merasimi için geldi. Yaptıkları bu sürpriz ziyaret ile evde büyük ilgi gören Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycan’ın nişan yüzüklerini takarken, iyi dileklerde bulunarak ve onları daima desteklerini söyleyerek güne damgasını vurdu. Onur ve Aycan’ın bu mutlu anlarına ise Didem, Gamze ve Rabia eşlik etmedi. Bu duygusal anlar karşısında gözyaşlarını tutamayan Gamze ise ağlamaya başladı. Aycan, bu mutlu günlerinde yanlarında olmayan diğer adaylara da sitem etti.