Ana sayfa Güncel Haberler Kısmetse Olur’da Şehmus’un diskalifiye olmasına sebep olan kavganın görüntüleri

Kısmetse Olur’da Şehmus’un diskalifiye olmasına sebep olan kavganın görüntüleri

tarafından ker_def

Kısmetse Olur evinde yumruk yumruğa kavga
Şok kavganın görüntüleri ilk defa yayınlandı

Kısmetse Olur’da Görmedikleriniz Duymadıklarınız başlığı altında bir video yayınlandı. Damat adayları Emre ve Şehmus’un yumruk yumruğa kavgası ilk defa ortaya çıktı.

Kısmetse Olur’da böyle kavga görülmedi. Emre ve Şehmus arasında çıkan tartışma kısa sürede büyük bir kavgaya dönüştü. Damatlar evi adeta yerinden oynadı.

Yapım ekibi kavgayı ayırmak için eve girdi. Ancak ortalık sakinleşmedi. İşte Emre ve Şehmus kavgasının ilk defa izleyeceğiniz o görüntüleri…

Kanal D ekranlarında yayınlanıp, çıkarılan KHK sonrası televizyondan kaldırılan ‘Kısmetse Olur’ programı internetten yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur’ın yeni bir uygulaması olan Görmedikleriniz Duymadıklarınız’ın 2. bölümü de dün yayınlandı. Güne Emre ve Şehmus’un kavgası damgasını vurdu.

TEKME-TOKAT KAVGA
Daha önce Şehmus’un diskalifiye olmasıyla sonuçlanan kavganın hiç yayınlanmayan görüntüleri ekrana getirildi. Görüntülerde Emre ve Şehmus’un tekme tokat kavga ettiği görülüyor ve böylece ‘Şehmus neden diskalifiye oldu?’ sorusu da cevaplanmış oluyor.