Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ, çok ilginç bir diziyle geliyor: Bir Denizaltı Hikayesi

Kıvanç Tatlıtuğ, çok ilginç bir diziyle geliyor: Bir Denizaltı Hikayesi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldığı her dizi heyecanla beklenen isimlerden birisi de Kıvanç Tatlıtuğ. Ancak son yıllarda ekranda pek çok ünlü isim gibi diziler konusunda hüsran yaşayan isimlerden. Zira reyting yarışında kıyasıya bir mücadelenin verildiği ekranda, biraz reytingleri düşünce dizilerin hemen bitirilmesi gündeme geliyor. Onca emek ve çaba da çöpe gidiyor.

Bu nedenle son yıllarda ünlü oyuncular, her ne kadar televizyon ekranlarından vazgeçmeseler de dijital platformlar için yapılan dizilerde de rol almaya başladılar. Alternatif bir mecra olarak hem daha özgün hikayelerde hem de reyting kaygısı taşımayan projelerde oynuyorlar.

Bu isimler arasına Kıvanç Tatlıtuğ da katılıyor. Son olarak ekranlara Show TV’de yayınlanan Çarpışma dizisiyle gelmişti oyuncu. Elçin Sangu ile birlikte oynadığı dizi, 24 bölüm zor dayanmıştı ekranda ve final yapmıştı.

Hayranları onu yeni bir dizide görmek için heyecanla beklerken Kıvanç Tatlıtuğ’un tercihi çok farklı oldu. Oyuncu, Netflix için çekilecek olan bir bilim-kurgu dizisinde oynayacağı ile ilgili haberlerle gündemde.

Tolga Karaçelik’in yönetmenliğini yapacağı dizinin sağlam bir senarist kadrosu da var. Aksiyon ve macerası bol bir dizi olacak ve isminin de Bir Denizaltı Hikayesi olduğu ifade edilmekte.

Gazeteci Birsen Altuntaş, diziyle ilgili verdiği kulis bilgisinde Jason George önderliğindeki senaryo ekibinde Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı yer alıyor.

Dizide rol alacak diğer isimler ve Tatlıtuğ’un partnerinin kim olacağı da bir başka merak edilen konu…

İşte Birsen Altuntaş’ın paylaşımı: