Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile ilgili verdiği mesajla yine gönülleri kazandı!

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile ilgili verdiği mesajla yine gönülleri kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yakın bir zaman içinde yeniden dizi setlerine dönüş yapacak. Kral Kaybederse isimli dizi için istekli olduğu bir süredir konuşulan oyuncunun, senaryo yazımında yaşanan gecikmeler sonrasında bu projeden vazgeçtiği ortaya çıkmıştı. Son olarak Aile isimli yeni dizinin başrolünde yer almayı kabul eden Tatlıtuğ, yeni dizi ile tekrar ekrana döneceğini söyleyerek, hayranlarını çok memnun etti.

Hayranları ünlü oyuncuyu yeniden setlerde göreceği için memnun. Kıvanç Tatlıtuğ’un özel hayatında ise babalık heyecanı ve sorumlulukları fazlasıyla öne çıkıyor. 2022 yılının Nisan ayında Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinin bebekleri Kurt Efe dünyaya geldi. 38 yaşında babalık sevinci yaşayan Tatlıtuğ, artık hayata farklı baktığını açıkladı.

Ünlü oyuncu, eşi Başak Dizer’e her zaman her türlü desteği verdiğini de belirterek, anneliğin zorluklarını yaşayan eşinin en büyük yardımcısı konumunda olduğunu ifade etmiş oldu.

Bu sözleriyle de ünlü oyuncu, erkeklerin de bebek bakımında önemli bir rolünün bulunduğunu ortaya koyarak, önemli bir mesaj verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile ilgili verdiği mesajla yine gönülleri kazandı! 7

Kıvanç Tatlıtuğ, oğlunun şimdilik kendisine benzediğini, sarışın ve renkli gözlü olduğunu söyledi. Oğlundan bahsederken yüzü gülen oyuncu, “Çabucak büyüyorlar. Çok keyifli. Hayatımda çok şey değişti. Düşünce yapısından tut, sabah kalkışların bile başka bir şekilde oluyor” diye konuştu.

Eşi Başak Dizer’e yardım konusunda, “Full yardım ediyoruz” diyerek her şeyi paylaştıklarını anlatan oyuncu, şöyle konuştu:

“Hayat her anlamda müşterek her şeyi paylaşıyoruz. Seve seve hem de. Her anı bambaşka bir tecrübe. Çok güzel bir duygu.”

İşlerin olmadığı zamanlarda hep evde kaldığını anlatan Kıvanç Tatlıtuğ, görüşmeleri dışında genelde evde kalmayı tercih ettiğini ifade etti.