Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ hayranları heyecanla bekliyor! Ancak Kral Kaybederse dizisi için durum biraz karışık!

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları heyecanla bekliyor! Ancak Kral Kaybederse dizisi için durum biraz karışık!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ekranlara en son Elçin Sangı ile birlikte rol aldığı Çarpışma dizisi ile gelmişti. Oyuncu, daha sonra Netflix için çekilen ve başrolünü Özge Özpirinçci ile paylaştığı Yakamoz dizisinde rol aldı. Şimdilerde ise Aşıklar Bayramı isimli sinema filmiyle anılıyor.

Bu arada ekrana dönmesini hayranları heyecanla beklemekte. En son 2019’da ekrandaydı Kıvanç Tatlıtuğ. Aradan geçen 3 yılın ardından isminin Kral Kaybederse isimli bir diziyle anılması, herkesi heyecanlandıran bir gelişme oldu. Son dönemde Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizileriyle birlikte çok fazla gündeme gelen Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir hikayesinden uyarlanacağı biliniyordu dizinin.

OGM Pictures şirketinin başarılı yapımlara imza atmasıyla birlikte Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu ismi sıkça anılıyor. Ortağı oldukları yapım firmasının Tv8 için çekileceği konuşulan ve sonrasında Netflix’te yayınlanacağı açıklanan Süslü Korkuluk dizisinin yanı sıra Kral Kaybederse dizisiyle ilgili de medyada kimi haberler gündeme gelmekte.

Kıvanç Tatlıtuğ’a dizi için bir teklif gittiği de yine kulislerden gelen söylentiler. Ancak netleşmiş bir durum yok. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanacağı ifade edilen ve aylar önce gündeme gelen dizinin henüz bir senaryosunun da olmadığı konuşuluyor.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları heyecanla bekliyor! Ancak Kral Kaybederse dizisi için durum biraz karışık! 8

Her şeyin bu kadar muallakta olduğu bir durum yaşanıyor aslında. En azından medyaya yansıyan kısmı böyle. Arka planda başka hazırlıkların yapılıp yapılmadığı henüz net değil. Bu nedenle umutlanan Kıvanç Tatlıtuğ hayranları için her şey şimdilik bir söylenti!

Yine de diziyle ilgili çıkan bazı söylentiler, umutları arttırıyor. Önce rafa kaldırıldığı iddia edilen proje için yeniden çalışmalara başlandığı ve Tatlıtuğ’a başrol teklifi götürüldüğü söylentileri, kulisleri hareketlendirmeye yetti.

Ulusal bir kanalda yayınlanması bekleniyor dizinin. Hatta Star TV’nin de adı geçiyor proje için. Henüz netlik olmasa da dizinin hikayesi ile ilgili bilgiler medyaya yansıdı. Hikayenin baş karakteri olan Kenan isimli narsisist ve bencil adam rolü için ise Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte İbrahim Çelikkol’un da adı geçiyordu. Geçen hafta ortaya atılan bir iddia dizinin hem kanal hem de başrol oyuncusunun belli olduğu şeklindeydi. Tatlıtuğ’un düşünüldüğü ifade edildi.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları heyecanla bekliyor! Ancak Kral Kaybederse dizisi için durum biraz karışık! 9

Fakat henüz ortada bir anlaşma olmadığı için netlik de yok. Kimi iddialara göre de Kıvanç Tatlıtuğ’un Netflix ile yaptığı anlaşma nedeniyle ulusal bir kanalda yayınlanacak dizide rol almasının mümkün olmadığı ifade ediliyor.

Başrol kadın oyuncu için Serenay Sarıkaya, Büşra Develi ve Neslihan Atagül’ün de adı geçmekte. Her şeyin şu an için bir iddia olmasının dışında, iddialı bir yapım olması beklenen Kral Kaybederse için biraz da gizlilik içinde yürütüldüğü anlaşılıyor hazırlıkların.

Kral Kaybederse’nin hikayesi ise şöyle: Kenan adında iyi görünümlü, narsisist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini şekillendiren şartları anlatıyor. Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.