Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ile Fırat Tanış dizideki anneleri Semra Dinçer’e nasıl veda etti?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Fırat Tanış dizideki anneleri Semra Dinçer’e nasıl veda etti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kavak Yelleri, Kuzey Güney ve İstanbullu Gelin gibi pek çok ünlü dizide rol alan oyuncu Semra Dinçer, 56 yaşında akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.

1965 yılında doğan Semra Dinçer, oyuncu eğitimi almamasına rağmen başarılı performanslarıyla biliniyordu. Semra Dinçer oyunculuğa 1984 yılında çekilen Köşe Dönücü isimli diziyle başlamıştı. Bugüne kadar Barışta Savaşanlar, Suçlu Kim, Örümcek, Kıvılcım, Yılan Hikayesi, Kimyacı, Profesyoneller, Yağmurdan Sonra, Geniş Zamanlar, Kavak Yelleri gibi birçok dizide rol almıştı.

Semra Dinçer’in en çok akıllarda kalan rolü ise yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören Kuzey ve Güney dizisiydi. Oyuncu dizide Buğra Gülsoy ve Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi ‘Handan Tekinoğlu’nu başarıyla canlandırmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ instagramda usta oyuncu ile diziden bir fotoğraflarını paylaşarak Semra Dinçer’in ailesine başsağlığı diledi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Fırat Tanış dizideki anneleri Semra Dinçer'e nasıl veda etti? 22

Kuzey ve Güney’in ardından İstanbullu Gelin dizisinde ünlü oyuncu Fırat Tanış’ın canlandırdığı ‘Adem Sezgin’ karakterinin annesi ‘Reyhan Sezgin’e hayat veren oyuncuya Fırat Tanış da instagram paylaşımına ‘Çok üzgünüm’ yazarak veda etti.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Fırat Tanış dizideki anneleri Semra Dinçer'e nasıl veda etti? 23