Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu hayranlarının heyecanı katlandı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu hayranlarının heyecanı katlandı!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı Çarpışma dizisinin ilk bölümü 22 Kasım Perşembe akşamı Show TV ekranında saat 20.00’de başlayacak. Dizinin yayınlanan fragmanları izleyicileri bir hayli heyecanlandırıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un polis Kadir olarak ekrana geleceği dizide Elçin Sangu’nun aynı sıra Onur Saylak, Alperen duymaz ve Melisa Aslı Pamuk da başrollerde yer alıyor.

Vatanım Sensin’deki müthiş performansı ile akıllara takılı kalan Onur Saylak’ı yeni bir rolde izleyeceğiz.

Çukur dizisinde izleyicinin canlandırdığı Emrah karakterini pek de sevemediği Alperen Duymaz da yeni bir rolle ekranda olacak.

Kara Sevda dizisinde Asu karakteriyle öne çıkan Melisa Aslı Pamuk da yeni rolünde dikkatle takip edilecek.

Elçin Sangu ise Kiralık Aşk dizisinden sonra Yaşamayanlar isimli internet dizisinde bir hayli eleştiri almıştı. Sangu hayranları da yeni rolü için ekran karşısına geçecek.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu hayranlarının heyecanı katlandı! 7

Çarpışma dizisinin heyecanı özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’u hasretle bekleyen geniş bir izleyici kitlesi tarafından hissediliyor. Elçin Sangu hayranları da merak içinde…

Peki Çarpışma nasıl bir dizi? İşte detaylar ve paylaşılan son fragman:

Kadir’in (Kıvanç Tatlıtuğ) tam merkezinde yer aldığı, Zeynep’in (Elçin Sangu) ve Cemre’nin (Melisa Aslı Pamuk) tehdit altında olduğu, Veli’nin (Onur Saylak) tehlikeli yüzünün ortaya çıktığı, Kerem’in (Alperen Duymaz) yaşadığı çıkmazın merak uyandırdığı tanıtımlarıyla adından söz ettiren ‘Çarpışma’nın son tanıtımında aksiyon sahnelerinin yanı sıra, duygu dolu anlar izleyicileri derinden etkiledi.

Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz’ın paylaştıkları ‘Çarpışma’, 22 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor.