Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’den beklenen haber geldi!

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’den beklenen haber geldi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türkiye’nin en yakışıklı ve başarılı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile birlikte çocuklarını kucaklarına alacakları günü iple çekiyor.

Sosyal medya hesabını çok aktif kullanmayan Kıvanç Tatlıtuğ sık olmasa da arada paylaşımlar yapıyor ve her paylaşımı takipçilerinden yoğun ilgi görüyor. Başak Dizer ise daha sık paylaşımlar yapıyor ve yakışıklı oyuncuyla birlikte olduğu anları instagram hikayeleriyle hayranlarıyla paylaşmayı seviyor. Başak Dizer’in hamilelik süreci de ikilinin hayranları tarafından sıkı takipte olsa da bu konuda ser verip sır vermiyorlar. En son anne adayı Dizer bir fotoğraf paylaşmış, sadece “dağlar dağlar” yazmıştı. Hal böyle olunca maalesef meraklı bekleyiş sürüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’den beklenen haber geldi! 7
Kıvanç Tatlıtuğ’un “Nuh Boğuldu” adlı yeni filminin çekimleri başlayana kadar zamanlarını Bodrum’da geçiren çift, çekimler Assos’ta yapıldığı için pek görüşemiyorlar. Ancak repolarda başarılı oyuncu soluğu eşi Başak Dizer’in yanında alabiliyor.

Heyecanla evlatlarını kucaklarına alacakları günü bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in çocuklarının doğacağı tarih belli oldu. Doktoruyla konuşan Başak Dizer’in nisan ayının ilk günlerinde normal doğumla çocuğunu doğuracağı öğrenildi.

2016 yılında evlenen ikili, uzun süredir mutlu evliliklerini bir bebekle taçlandırmak için uğraşıyorlardı. Henüz bebekle ilgili ne Kıvanç Tatlıtuğ’dan ne de Başak Dizer’den net bir açıklama gelmedi. Bebeğin erkek mi kız mı olacağı da belli değil.