Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin Yakamoz S-245 dizisinden başka bir dizi sürprizi çıktı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin Yakamoz S-245 dizisinden başka bir dizi sürprizi çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının merak içerisinde uzun süredir bekledikleri Netflix dizisi Yakamoz S-245’in yayın tarihi sonunda açıklandı! Özge Özpirinçci ile birlikte Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde oynadıkları dizi, ilk olarak Bir Denizaltı Hikayesi ismiyle lanse edilmişti. Ancak daha sonra ismi değiştirildi.

Netflix’in heyecanla beklenen dizisinin yayın tarihi, hafta içinde belli oldu. Buna göre dizi 20 Nisan günü Netflix aboneleri ile buluşmaya hazırlanıyor! Yakamoz S-235 dizisindeki sürpriz ise bir başka Netflix dizisi ile bağlantılı.

Netflix’te Into The Night dizisini izleyenler, bu sürprizin ne olduğunu çoktan öğrendi! Into The Night dizisinin 2. sezon son bölüm son sahnesinde Kıvanç Tatlıtuğ’un bir kaç saniye görünmesi ve o sırada silahın patlaması, izleyicinin yüreğini kaldıran bir gelişmeydi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Yakamoz S-245 dizisinden başka bir dizi sürprizi çıktı! 9

Kıvanç Tatlıtuğ’un o dizide neden yer aldığı daha sonra anlaşıldı. Yakamoz S-235 ile bağlantılı bir sahneyi çok önceden izlemiş oldu Into The Night dizisini takip edenler. İşte bu sürprizin Yakamoz S-235’te nereye bağlanacağı şimdi bir başka merak konusu.

Bilim kurgu türündeki dizinin çekimleri, 2021 yılının Nisan-Mayıs aylarında gerçekleştirilmişti. İzmir Foça ve Ayvalık’ta yapılan çekimlerden gelen bazı kareler, izleyiciyi de merakta bırakmıştı. Aradan geçen bir yılın ardından dizi, 20 Nisan’da yayında olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Yakamoz S-245 dizisinden başka bir dizi sürprizi çıktı! 10

Into The Night dizisi ile ilgili bağlantı ise bir başka merak konusu. Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı karakterin “denizaltıyla geldiklerini” söylediği o sahne ile ilgili olarak sosyal medyada Yakamoz S-245’in Into The Night’ın “spin off”u (bir dizideki herhangi bir karakter ya da hikayeden yeni bir dizi çıkarılması) olduğu konuşuluyor.

Belçika yapımı bir Netflix dizisi olan Into The Night da yurt dışında yaşayan Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş da yer alıyordu. Tatlıtuğ’un yaklaşık altı ay önce bu yapımda rol aldığının ortaya çıkması ile birlikte şimdi Yakamoz S-235 daha da bir heyecanla beklenmekte…

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Yakamoz S-245 dizisinden başka bir dizi sürprizi çıktı! 11

Bir denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman’ın hikayesini konu alan Yakamoz S-245 dizisinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşuyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda başta Özge Özpirinçci olmak üzere Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış da rol alıyor.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği aksiyon-macera türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Tolga Karaçelik ve Umut Aral var. Senaryoyu Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak’tan oluşan güçlü bir senarist kadrosuyla kaleme alındı.