Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisini anlatmayı çok istedi ama çok az şey söyleyebildi!

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisini anlatmayı çok istedi ama çok az şey söyleyebildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer bir mekandan çıkarken görüntülendi. Oyuncu gayet neşeliydi ve kameraların karşısına geçerek sorulara yanıt verdi.Pandemi nedeniyle evlerde kapalı kalındığını hatırlatan oyuncu, normalleşme adımlarına sevindiğini dile getirdi.

Oyuncu, “Biraz bize ızdırap verse de kısıtlamaların kalkıyor olması, biraz rahatlamış olmamız, bizi de böyle sosyalleştirdi” ifadelerini kullandı. Bu sürecin herkes gibi kendisi için de sıkıntılı geçtiğini ifade eden oyuncu, yeni dizisiyle ilgili soruları da yanıtladı.

Netflix için çekimleri İzmir, İstanbul ve Ayvalık Cunda’da yapılan “Bir Denizaltı Hikayesi” olarak bilinen yeni dizinin çekimleri tamamlandı. Kıvanç Tatlıtuğ da hayranlarına çok heyecan duyduğu, yeni bir tür olan dizisinden bahsetti. Özge Özpirinçci ile birlikte yapımın başrolünde yer alan Tatlıtuğ, aslında diziyle ilgili çok fazla şey söylemek ister gibiydi ama sürprizi bozmamak için ve anlaşmaları gereği çok az detay vermekle yetindi.

Oyuncu, “Güzel bir proje geliyor. Ben çok heyecanlıyım. İnsan her proje yaptığı zaman zaten heyecanlı oluyor. Ama yepyeni bir tür yaşıyoruz. Bu tür çok heyecanlı bir tür olacak. Benim de daha önceden denemediğim bir tür olduğu için bunun heyecanını, mutluluğunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Ekibin çok iyi olduğunu, oyuncu arkadaşlarının da harika olduklarını anlatan Kıvanç Tatlıtuğ, “Son derece mutluyum, son derece keyifliyim, sonucunu çok merak ediyorum” dedi.

Dizinin yayın tarihini tam olarak bilemediğini ifade eden oyuncu, bir zaman vermek istemedi. Yeni dizisindeki karakteri anlatamayacağını, sorumlulukları bulunduğunu anlatan Tatlıtuğ, farklı bir detay vermek istemedi.

“İlginç bir karakter olacak, ben de yeni yeni keşfediyorum. Çok mutluyum, oynadığım için” diyen oyuncu, hayatının da güzel gittiğine vurgu yaptı.

Eşiyle birlikte evde hayatlarını renklendirmek için çaba harcadıklarını söyleyen Tatlıtuğ, gayet güzel ve uyumlu bir süreç geçirdiklerini anlattı. Doğa ile iç içe olduklarını da anlatan oyuncu, bu dönemi anlatmış olmaktan da memnun olduğunu sözlerine ekledi.