Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’dan örnek davranış; Yakışıklı oyuncu karda kışta sokak hayvanlarını unutmadı!..

Kıvanç Tatlıtuğ’dan örnek davranış; Yakışıklı oyuncu karda kışta sokak hayvanlarını unutmadı!..

tarafından sevda
Kıvanç Tatlıtuğ ve köpeği Genco

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Her yaptığıyla ülke gündeminde üst sıralarda yer bulmayı başaran yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ,  sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ve hayvan sevgisiyle de tanınıyor.

Türkiye’nin en başarılı ve yakışıklı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ tüm Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle sokaklarda yemek bulmakta zorlanan hayvanlar için seferber oldu.

Akşam saatlerinde evinin bulunduğu Kemerburgaz Bahçeköy bölgesindeki ormana giden Kıvanç Tatlıtuğ ormandaki köpekleri besledi. Bu anları oyuncunun eşi Başak Dizer instagram hesabından takipçilerine bir nevi örnek olmak adına paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan örnek davranış; Yakışıklı oyuncu karda kışta sokak hayvanlarını unutmadı!.. 4

Elinde kocaman bir paket mama ile ormandaki aç hayvanların karnını doyuran Kıvanç Tatlıtuğ bu duyarlı hareketiyle hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer de bu davranışından dolayı eşini tebrik etti. Hayvan sevgisi le bilinen ünlü çift, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da ziyaret ettikleri barınaktan dördüncü köpeklerini sahiplenmişlerdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan örnek davranış; Yakışıklı oyuncu karda kışta sokak hayvanlarını unutmadı!.. 5

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, hayranlarını köpek sahiplenmeye teşvik etmek amacıyla sosyal medyadan sürekli çağrıda bulunuyorlar.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan örnek davranış; Yakışıklı oyuncu karda kışta sokak hayvanlarını unutmadı!.. 6

Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ karlı havayı fırsat bilip kardan adam yapmayı da ihmal etmedi. Ünlü oyuncu yaptığı kardan adamın karşısına oturup poz verdi. Instagram hesabından yaptığı paylaşım oyuncunun hayranlarını mest etti.