Ana sayfa Sinema Kıvanç Tatlıtuğ’lu Aşıklar Bayramı filminden ilk kare paylaşıldı!

Kıvanç Tatlıtuğ’lu Aşıklar Bayramı filminden ilk kare paylaşıldı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türk dizi ve sinema dünyasının en başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, son projesi Aşıklar Bayramı için kamera karşısına geçti. Tatlıtuğ’un hayranları tarafından büyük merakla beklenen filmin setinden ilk kare de sosyal medyada paylaşıldı.

Aşıklar Bayramı isimli filmin yönetmen ve senaristliğini Özcan Alper üstleniyor. Yazar Kemal Varol’un aynı adla romanından uyarlanan Aşıklar Bayramı isimli sinema filminin çekimleri başladı. Filmin setinden ilk kare de sosyal medyada paylaşıldı.

Setten fotoğrafda yönetmen Özcan Alper ile başrol oyuncuları Settar Tanrıöğen ve Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise Nar Yapım üstleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'lu Aşıklar Bayramı filminden ilk kare paylaşıldı! 7

Kıvanç Tatlıtuğ filmde avukat Yusuf karakterine hayat verecek. Settar Tanrıöğen de babası Heves Ali’yi canlandıracak.

2019’da Dünya Kitap Yılın Kitabı seçilen ve bu yıl Attila İlhan Roman Ödülü’nü alan “Âşıklar Bayramı”nda, 25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları anlatılıyor. Birbirlerine kırgın ve kızgın baba ile oğulun geçmişle hesaplaşması duygusal bir dille aktarılıyor.

Film Kıvanç Tatlıtuğ hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Oyunculuktaki yeteneğini her projeyle daha da artıran yakışıklı oyuncunun Settar Tanrıöğen’le performansının çok etkileyici olması bekleniyor.