Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’u televizyonda izlemeyi özleyenler tek yürek oldu, herkes aynı düşüncede!

Kıvanç Tatlıtuğ’u televizyonda izlemeyi özleyenler tek yürek oldu, herkes aynı düşüncede!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı Aile dizisinin hikayesine bakıldığı zaman daha önce örneklerine rastlanan bir proje olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Ancak bu projeyi öne çıkartan en önemli detay, oyuncuların çok iyi seçilmesi ve karakterler ile müthiş bir uyum sergilemesi oldu. Birçok dizi hayranı da Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan karakterinde ne kadar etkileyici olduğunu sosyal medyada konuşuyor.

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin birbirleri ile çok iyi uyum yakalaması, sahneleri sanki normal hayatta konuşuyormuş gibi çekmeleri: tavırları, mimikleri ve her halleri ile izleyiciler için bir çekim noktası oldu. Aile dizisinin hikayesinde her şeyin ailede başladığı gerçeği ortaya konuluyor. Bir tarafta güçlü ve kudretli bir aile var ama dıştan mükemmel gibi gözükse bile içlerinde birbirlerini yiyorlar.

Diğer tarafta ise sevgisiz büyümüş iki genç kadın hayata tutunmaya çalışıyor ve babaları da artık onlardan vazgeçmiş, anneleri ise hayatını boş işlerle geçiriyor.

Aslan’ın ailesi zengin ve kudretli ama bir ağacın içinin çürümesi gibi bir durumdalar. Diğer yanda çürük bir ağaç görüntüsünde Devin’in ailesini görüyoruz. İzleyiciler ekran başında sorunlu insanları, sorunlarla dolu bir hayat hikayesini izliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'u televizyonda izlemeyi özleyenler tek yürek oldu, herkes aynı düşüncede! 4

Kıvanç Tatlıtuğ da Aslan karakteri ile ekrana öyle müthiş bir geri dönüş yaptı ki, hayranları sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı.

Birçok izleyiciye göre Kıvanç Tatlıtuğ muhteşem bir oyunculuk sergiliyor. Replikler de çok iyi seçilmiş ve Tatlıtuğ, mimikleri, ses tonu ve el hareketleri ile rolünü daha da etkili bir hale getiriyor.

“Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğu efsane” diye birçok yorumu sosyal medyada görebilirsiniz. Kimi izleyiciler ise, daha önce Serenay Sarıkaya’nın oyunculuğuna laf edenlere gönderme yaparak, “Ders verdi adeta” diye yorumlar paylaşıyor.

Aile dizisinin üçüncü bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Aslan karakterinin Devin’in önünde kavgaya karışmasının detayları çok merak edilmeye başlandı. İzleyiciler 21 Mart salı akşamını büyük bir heyecanla bekliyor.