Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer’in yürekleri parçalayan paylaşımı

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer’in yürekleri parçalayan paylaşımı

tarafından kadir kadir
Kıvanç Tatlıtuğ ve köpeği Genco

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en yakışıklı ve başarılı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer ile birlikte Bodrum’da yaptığı barınak ziyareti sırasında eşinin çektiği görüntüler ve yaptığı paylaşım izleyenlerin yüreklerini burktu.

Genco adında bir köpeğe sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başar Dizer çiftinin iç ısıtan bir hayvan sevgileri olduğu, seyahatleri sırasında çevrede bir barınak varsa her fırsatta ziyaret ve yardım ettikleri, bunu da pek kimsenin dikkatini de çekmeden yaptıkları biliniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer barınak ziyareti

Fakat bu sefer durum farklıydı, çünkü “yasaklı türler” olarak belirlenen Amerikan Pitbull Terrier, Dogo Argentino, Fila Brasilerio, Japanese Tosa, American Staffordshire Terrier ve American Bully köpek ırklarının kısırlaştırılarak kayıt altına alınması için 14 Ocak son gündü.

Ancak köpeklerini kayıt altına aldırmak istemeyenlerden bir bölümü onları ya ormana ya da en iyi ihtimalle barınaklara bıraktığı için barınaklar bu yasaklı ırklarla dolmuş durumda.

Bu nedenle Başak Dizer’in “Bugün gönülden hayvansever, harika bir ekiple tanıştık. Çok düzenli, sevgi dolu bir barınak. Sahiplenecek bir sürü güzel köpekleri var. #satınalmasahiplen” mesajıyla barınaktan ve hayatları boyunca barınaklarda yaşamak zorunda kalan köpeklerden birinin Kıvanç Tatlıtuğ’a gösterdiği yakınlığı gösteren ve Tatlıtuğ’nun da ağlamamak için kendini zor tuttuğu anları ekranlara taşıyan görüntü kamuoyunun dikkatini konuya çekmek niteliğindeydi.

Bu anlamlı ziyaret hem hayvan severler hem de ikilinin hayranları tarafından büyük takdir topladı.