Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un eşinden ünlü oyuncuya scooter’lı doğum günü kutlaması!..

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşinden ünlü oyuncuya scooter’lı doğum günü kutlaması!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 27 Ekim 1983 Adana doğumlu ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz gün 39 yaşına bastı.

Hem yer aldığı projelerdeki oyunculuğu hem de özel hayatı ile gündemden düşmeyen Türkiye’nin en gözde oyuncularından biri olan oyuncunun doğum gününü eşi Başak Dizer instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı.

Kıvanç Tatlıtuğ’u scooter kullanırken görüntüleyen Başak Dizer, bu görüntüyü sosyal medya hesabında “Mutlu yıllar aşk” paylaşımıyla yayınladı.

Kıvanç Tatlıtuğ scooter kullanırken arkasından arabayla onu görüntüleyen Başak Dizer’in paylaşımı Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını mest etti. Başak Dizer’in paylaşımına, Burcu Kara, Duygu Sarışın, Belçim Bilgin ve Ayşe Tolga’nın da aralarında bulunduğu ünlü isimler yorum yaptı.

2016 yılında evlenen ünlü çift geçtiğimiz Nisan ayında ilk kez anne baba olmuştu. Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Efe adını verdikleri oğluyla birlikte zaman zaman oğlunun yüzünü göstermemeye özen göstererek paylaşımlarda bulunuyor.

Yakışıklı oyuncu aynı zamanda Beren Saat ile birlikte rol aldığı Netflix için çekilen Kod adı ‘Last Call for İstanbul’ adlı filmin çekimlerini de geçtiğimiz haftalarda tamamladı. Şu sıralar adı yeni bir projeyle gündeme gelmeyen ünlü oyuncu vaktini eşi ve oğluyla beraber geçiriyor.