Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un Hindistan’daki hayranlarını heyecanlandıran mesaj!

Kıvanç Tatlıtuğ’un Hindistan’daki hayranlarını heyecanlandıran mesaj!

tarafından ker_def
Başak Dizer’in Phuket’te olduğunu gören Kıvanç Tatlıtuğ hayranları, heyecanlandı…

Dizer’e mesaj atan Hintliler, “İngilizce “Bebeğim, lütfen bir gün Kıvanç’la Hindistan’a gel… Seni görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, horoz dövüşçüsünü canlandıracağı Yılmaz Erdoğan’ın son filmi ‘Organize İşler 2’nin İstanbul’daki çekimlerine başlayınca eşi Başak Dizer de tatil için soluğu geçtiğimiz günlerde Phuket’te almıştı.

Kardeşi Buket Dizer’le Tayland’ın gözde adasında The LifeCo Phuket Well- Being Detoks Merkezi’nde kampa giren güzel stil danışmanı, önceki gün sürpriz bir davet aldı. Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kıvarç Tatlıtuğ’un Hindistan’daki sevenleri, adadaki renkli anlarını instagram’da paylaşan Başak Dizer’in Phuket’te olduğu görünce ünlü stil danışmanına mesaj gönderdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Hindistan'daki hayranlarını heyecanlandıran mesaj! 8

Tatlıtuğ’un Hint hayranları yakışıklı oyuncunun güzel eşini Hindistan’a davet etti. Dünya haritası üzerinde Tayland’dan yaklaşık 5 bin kilometre uzaklıktaki Hindistan’ı işaretleyen Tatlıtuğ’un sevenleri, Dizer’e İngilizce “Bebeğim, lütfen bir gün Kıvanç’la Hindistan’a gel. Seni görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” diye çağrıda bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Hindistan'daki hayranlarını heyecanlandıran mesaj! 9

Oyuncunun eşi de bu çağrıya tepkisiz kalmadı. Güzel stil danışmanı kendisine gönderilen mesajı “Bir dahaki sefere inşallah” notuyla instagram’da paylaştı. Bunun üzerine Tatlıtuğ’un sevenleri heyecana kapıldı.