Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un on parmağında on marifet! Ünlü oyuncu fotoğrafçılık konusunda da iddialı!

Kıvanç Tatlıtuğ’un on parmağında on marifet! Ünlü oyuncu fotoğrafçılık konusunda da iddialı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların ve sinema dünyasının en karizmatik oyuncularından birisi olan Kıvanç Tatlıtuğ şu aralar yeni sinema filmi Aşıklar Bayramı’nın çekimleri için Mardin’de bulunuyor.

Özcan Alper’in yönettiği Aşıklar Bayramı filminin çekimleri Kars’da başladı. Kıvanç Tatlıtuğ’a usta oyuncu Settar Tanrıöğen ve Yasemin Allen’in eşlik ettiği filmin çekimleri Mardin’de devam ediyor.

Çekimlerden arta kalan zamanında eline fotoğraf makinesini alan Kıvanç Tatlıtuğ şehirde keşfe çıkıyor ve objektifine yansıyanları instagram hesabından takipçileriyle de paylaşıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un on parmağında on marifet! Ünlü oyuncu fotoğrafçılık konusunda da iddialı! 10

Oyuncunun paylaşımları, Kıvanç Tatlıtuğ’un fotoğrafçılığa olan ilgisinin sadece bir meraktan ibaret olmadığını da gözler önüne seriyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un on parmağında on marifet! Ünlü oyuncu fotoğrafçılık konusunda da iddialı! 11

Kıvanç Tatlıtuğ paylaşımlarıyla takipçilerine adeta görsel bir şölen yaşatarak ‘On parmağında on marifet’ dedirtiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un on parmağında on marifet! Ünlü oyuncu fotoğrafçılık konusunda da iddialı! 12

Şehrin mistik havasını fotoğraflarında ön plana çıkartan Kıvanç Tatlıtuğ ‘un paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi görüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un on parmağında on marifet! Ünlü oyuncu fotoğrafçılık konusunda da iddialı! 13

Oyuncunun yeni filmi hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Kemal Varol’un aynı adlı romanından uyarlanan Aşıklar Bayramı filminin önümüzdeki yıl gösterime girmesi planlanıyor.

Dram türündeki Aşıklar Bayramı’nda bir baba ve oğlunun hikayesi beyaz perdeye taşınıyor. Güzel oyuncu Yasemin Allen filmde Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisini canlandırıyor.