Ana sayfa Sinema Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filmi Aşıklar Bayramı’ndaki rolü belli oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filmi Aşıklar Bayramı’ndaki rolü belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın en karizmatik ve yakışıklı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, uzun süre ara verdiği setlere geri döndü ve arka arkaya projeleri patlatmaya başladı. Netflix için çekilen ve başrolünü Özge Özpirinçci’yle paylaştığı Bir Denizaltı Hikayesi’nin çekimlerini tamamlayan Kıvanç Tatlıtuğ şimdi de yeni filme Aşıklar Bayramı’nın hazırlığı içerisinde.

Tatlıtuğ, başarılı yönetmen ve senarist Özcan Alper’in Aşıklar Bayramı isimli sinema filminde rol alacak. Film Kemal Varol’un aynı adlı romanından uyarlanacak. Çekimlerine eylül ayında başlanacak olan filmde Tatlıtuğ’a usta oyuncu Settar Tanrıöğen eşlik edecek. Filmin yapımcılığını ise Nar Yapım üstleniyor.

Filmin hazırlıkları son hız sürerken Kıvanç Tatlıtuğ’un projede canlandıracağı rol de belli oldu. Tatlıtuğ filmde avukat Yusuf karakterine hayat verecek. Settar Tanrıöğen de babası Heves Ali’yi canlandıracak.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi Aşıklar Bayramı'ndaki rolü belli oldu! 7

2019’da Dünya Kitap Yılın Kitabı seçilen ve bu yıl Attila İlhan Roman Ödülü’nü alan “Âşıklar Bayramı”nda, 25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları anlatılıyor. Birbirlerine kırgın ve kızgın baba ile oğulun geçmişle hesaplaşması duygusal bir dille aktarılıyor.

Film Kıvanç Tatlıtuğ hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Oyunculuktaki yeteneğini her projeyle daha da artıran yakışıklı oyuncunun Settar Tanrıöğen’le performansının çok etkileyici olması bekleniyor.

Ünlü oyuncu bir yandan diğer projelerine de devam ediyor. Bir süre önce Netflix için çekilen Belçika yapımı dizisi Into The Night’ın ikinci sezonunda yer aldığı duyurulanTatlıtuğ, yurt dışında yaşayan Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş’un kadrosunda yer aldığı Jason George imzalı dizinin ikinci sezonunda rol alacak.