Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi Bir Denizaltı Hikayesi nasıl bir dizi?

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi Bir Denizaltı Hikayesi nasıl bir dizi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye dizi sektörünün ABD’den sonra en çok ihraç yapan konumu Netflix için de çok değerli bir konu… Dijital platform Türk yerli yapımların sayısını artırma yönünde büyük bir azim ve kararlılık sergiliyor. Uysallar, Kuş Uçuşu, Kod Adı: Kulüp, Erşan Kuneri gibi dizi projeleri için çalışmalar sürüyor. Ayrıca yerli filmlere de el atan Netflix için şu anda gündemde olan Mücadele Çıkmazı, Azizler, 9 Kere Leyla, 96 Yazı, Beni Çok Sev yapımları bulunuyor.

Yeni bir dizi de Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı “Bir Denizaltı Hikayesi” olacak… Tolga Karaçelik dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Netflix’in üzerine titrediği Türk yapımlardan birisi olan bu proje için hazırlıklar sürüyor.

Dizi hakkında sosyal medyada büyük bir etkileşim yaşandı. Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden ekrana dönecek olması bu hareketlenmenin baş nedeni konumunda. Bir de Netflix imzası olunca dizi çok merak ediliyor. Dizinin geniş bir yazar kadrosu var ve OGM Pictures yapımcı koltuğunda oturuyor. Peki nasıl bir dizi izleyeceksiniz?

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, köşesinde bu konuda detayları yazdı. İşte Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisinin hikayesi:

“Denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyologu Arman’ın hikâyesi dizinin konusu.

Dünyayı vuran bir doğa felaketinin sonucunda, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltıya binmesi gerekir. Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştırmaya başlar. Arman, her şeyin sonunda kendini, ekibini ve aslında çok daha fazlasını kurtarma yolunda başarılı olabilecek mi? Göreceğiz.”