Ana sayfa TV Programları Kıymalı yaprak sarma eleştirildi… Zuhal Topal’la Sofrada 146. Bölüm

Kıymalı yaprak sarma eleştirildi… Zuhal Topal’la Sofrada 146. Bölüm

tarafından ker_def

Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın ilk gün yarışmacısı Gülden Yılmaz ve kayınvalidesi Reyhan Hanım… Reyhan Hanım 35 yaşında. 14 yıllık evli ve 2 çocuk annesi.Mutfağa girince fırtınalar estireceğini iddia eden gelin, heyecanlı ve bir o kadar da havalı. Videodan programın 18 Mart Pazartesi günü ekrana gelen 146. bölümünde yer alan başlıkta yer alan konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Kayınvalidesi Gülden Hanım ise sosyal yaşamında sürekli bir rekabet içinde olduğu gelinine yemek konusunda çok güveniyor ve rakip tanımadığını belirtiyor.

Gülden Hanım tüm yemeklerini ve masasını zamanında yetiştirdi ancak çorbasının azizliğine uğradı. Süt koyduğu çorbanın kesilmesi nedeniyle kayınvalidelerin eleştirisini aldı.

Haftanın yeni kayınvalidelerinden Fatma Hanım, video çekimlerinde “Benim gelinim böyle bir çorba yapsa misafirlerin önüne koymasına izin vermezdim” sözleriyle dikkat çekti.

Çorbasının azizliğine uğrayan gelin hanımın yarım saat önce menüsünü yetiştirdiğini öğrenen kayınvalideler, bu süre içerisinde yeniden çorba yapabileceğini söyleyerek gelini eleştirdi.

Ancak marketten alınan sütün hepsi bittiği için Gülden Hanım, yeniden çorba yapamadığını söyledi. Çorba, kayınvalideler tarafından hiç beğenilmedi.

Gülden gelinin menüsü şöyle:
Şehriyeli paşa çorbası
Kıymalı yaprak sarma
Bardak kebabı
Fıstıklı ve kuş üzümlü pilav
Meksika salatası
Profiterol

Yemeklere yorumlar nasıl oldu?
Çorbanın içindeki sütün kesilmiş olması, kayınvalideler tarafından eleştirildi. İçindeki şehriyelerin de tam pişmediği eleştirisi getirildi.

Ara sıcakta servis edilen kıymalı yaprak sarma yanında başka bir şey servis edilmediği için kayınvalideler tarafından eleştirildi. Sarmaların patlaması da eleştiri konusu oldu. İçinin çok piştiği yorumunu yapan kayınvalideler, baharat eksikliği de olduğu eleştirisini yaptı.

Bardak kebabının etinin sert olduğunu söyleyen kayınvalideler, pilavı da tuzlu ve soğuk buldu.

Meksika salatası tüm kayınvalideler tarafından lezzetli bulundu.

Profiterol tatlısını tam olarak tutturamadığını düşünen kayınvalidelerden Saime Hanım, “Hamurun üstüne çikolata dökülmüş gibi” yorumuyla Zuhal Topal’ı güldürdü. Kayınvalidelerden bazıları hamurunun az pişmiş olduğunu söylerken Zuhal Topal, bu yorumlara katılmadı ve çok beğendiğini belirtti. Topal, muhallebisinin de hamurunun da çikolata sosunun da çok güzel olduğunu ifade etti.

Kayınvalideler Gülden Hanım’a kaç puan verdiler?
Fatma Hanım 4

Altun Hanım 4

Saime Hanım 4

Kevser Hanım 3

Zuhal Topal’ın puanı ise 7 oldu…