Ana sayfa Dizi Fragmanları Kıymet’in başı derde giriyor! Elif Dizisi 918. Bölüm Özeti

Kıymet’in başı derde giriyor! Elif Dizisi 918. Bölüm Özeti

tarafından zk zk

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Elif dizisinin 7 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan 918. bölüm tanıtımı ekrana geldi.

Küçük oyuncu Isabella Damla Güvenilir ile Selin Sezgin, Nevzat Can ve Berna Keskin’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Kıymet’in başı derde girecek.

Elif Dizisi 918. bölümde neler yaşanacak?

Polisler Mahir’e Fikret’in öldüğünün haberini verirler. Mahir şok olmuştur ve Melek’in sözlerini hatırlar. Kıymet’in başı bu sefer derttedir.

Elif dizisi 917. bölümde neler oldu?

Melek, Kerem’e şüphelerini anlatır. Mahir ise Fikret’ten haber alamayınca çok endişelenir. Mahir Fikret’in başına gelenleri öğrenecek mi?

Melek hapse girmeden önce Macide’nin ilaçlarını analiz ettirdiğini söyleyince Kerem şaşkına döner. Bunun üzerine Kerem laboratuvara gider ve kayıtlara ulaşmak ister. Görevli kişiyle birkaç gün sonra iletişime geçmek üzere sözleşir ve oradan ayrılır. Melek aylar sonra kızına kavuşur. Öte yandan Mahir, Fikret Ovalı’nın aniden ortadan kaybolmasına anlam veremez ve ofise gider. Fikret’in sekreterine bir haber olup olmadığını sorar. Bunun üzerine Mahir bu işte annesinin parmağı olduğunu düşünür ve gözünü karartıp polise gider. Mahir Fikret’e ne olduğunu öğrenebilecek mi?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün 21:00’de Elif ile Kanal 7’de…