Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti 27. bölüm analizi; Doğa’ya yardım elini Alev uzattı!

Kızılcık Şerbeti 27. bölüm analizi; Doğa’ya yardım elini Alev uzattı!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle büyük beğeni topladı.

Dizi düşen reyting sonuçlarına rağmen, tüm izleyici gruplarında Yalı Çapkını’nın ardından Cuma gününü ikincilikler elde ederek tamamladı. Sosyal medyada da çok konuşulan dizi, #KızılcıkŞerbeti etiketi ile yaklaşık dört saat Twitter’ın TT listesinin ilk sırasında yer aldı.

YAYINLANAN 27. BÖLÜMDE NELER OLDU? Yayınlanan bölümde, öz babası olmadığını oğluna açıklamak zorunda kalan Ömer’in en büyük destekçisi Kıvılcım oldu. Ömer’in, oğlu Metehan’la gözyaşları eşliğinde yaptığı duygu yüklü konuşma bölümün unutulmaz anlarına sahne oldu.

Nursema, kendisini kabul etmeyen Umut’un ailesi ile konuşmak için Alev’in yardımıyla Ankara’ya gitti. Fakat Umut’un anne ve babasının bu evliliği onaylamadıklarını söylemesi Nursema’yı derinden yaraladı. Öte yandan bir kez daha dolandırılan Nilay’ın, mobilyacının bıraktığı papağanla eve dönmesi renkli anlara sahne oldu.

Fatih’in kendisini aldattığını kanıtlayarak boşanmak isteyen Doğa’ya, Alev yardım eli uzattı. Galeriye giderek Aylin’le arkadaş olmaya çalışan Alev duydukları karşısında şoke oldu. Kurduğu oyunda başarılı olan Aylin ise Fatih’i kandırarak evine getirtmeyi başardı. Bölümün final sahnesinde, Fatih ve Aylin’in baş başa kaldığı anda, eve Abdullah’ın gelmesi bölüme damga vurdu.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında; Fatih’in, Doğa’yı aldattığını öğrenen Abdullah oğlunu çok sert bir dille uyarıyor. Abdullah ve Alev’in baş başa tiyatroya gittiği sahnenin dikkat çektiği tanıtımda Ömer’in, Kıvılcım’a “Herkesin karanlık yönleri vardır.” sözleri merak uyandırıyor. Umut’un ailesinin Ünallar’a geldiği tanıtımda Nursema’nın gelinlikle ekrana gelmesi heyecanı doruğa taşıyor.

Kızılcık Şerbeti’nin 28. Bölüm Tanıtımı;

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de.